GALERIE FOTO E știrea momentului în tenis! Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor face echipă la Jocurile Olimpice, în proba de dublu

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:01
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 16:03

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz vor fi atât coechipieri, cât și rivali, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. 

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz și-au oficializat intenția de a participa în proba de dublu masculin a turneului olimpic de la Paris.

Campionii turneelor de la Roland Garros vor face echipă la întoarcerea în Complexul Stade Roland Garros, iar Rafael Nadal va sosi în capitala Franței inclusiv din postura de fost medaliat cu aur în proba olimpică de dublu.

Nadal și Alcaraz, împreună la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

  • Federer și Wawrinka au câștigat medalia de aur la dublu, în 2008, la Beijing, China.

În urmă cu opt ani, Nadal reușea, alături de Marc Lopez să îi învingă pe românii Horia Tecău și Florin Mergea, în finala de dublu de la Rio de Janeiro, la capătul a trei seturi încinse, încheiate scor 6-2, 3-6, 6-4. 

Carlos Alcaraz și Rafael Nadal vor participa inclusiv în proba individuală a turneului olimpic de la Paris, cei doi putându-se întâlni chiar în meci direct în acea competiție.

Delegația olimpică a Spaniei nu va cuprinde numele Paulei Badosa, fostul număr 2 WTA alegând să nu participe pentru a nu risca agravarea accidentării care a făcut-o să sufere în ultimele 18 luni. 


Simona Halep, dezvăluiri în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!