Drumul catre inca o finala | Simona, veste extraordinara inaintea ultimului Grand Slam al anului: Serena ori Sharapova, doar in ultimul act

Autor: Sport.ro
Marti 25 August 2015, 08:12

	Drumul catre inca o finala | Simona, veste extraordinara inaintea ultimului Grand Slam al anului: Serena ori Sharapova, doar in ultimul act

Revenita pe locul 2 mondial, Simona Halep primeste o veste excelenta inaintea turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Pentru Simona, ultimul turneu de Grand Slam al anului poate fi insa primul al carierei, asta daca va reusi sa treaca de Serena ori Sharapova.

Revenita pe locul 2 al clasamentului WTA dupa finala jucata la Cincinnati, dar si datorita abandonului Mariei Sharapova, Simona Halep va porni la US Open din postura de a doua favorita.

Simona o va evita astfel cu siguranta pe Serena Williams, primele doua favorite fiind intotdeauna pozitionate pe parti diferite ale tabloului.

Vestea buna primita insa de Simona Halep este ca aceasta nu se va putea intalni nici cu rusoaica Sharapova pana in ultimul act, gratie tragerii la sorti a organizatorilor.

Teoretic, la majoritatea turneelor din circuitul WTA, favorita numarul 3 merge pe partea de tablou a numarului 2, in timp ce locul 4 este repartizat pe jumatatea de tablou a favoritei.

La US Open insa exista o alta metoda, pozitiile 64, respectiv 65, adica cele care revin favoritelor 3 si 4, sunt trase la sorti.

Astfel, organizatorii au plasat-o pe Sharapova pe partea superioara a tabloului, cu Serena, in timp ce in partea inferioara va juca daneza Caroline Wozniacki.

Halep si Wozniacki se pot intalni cel mai devreme in semifinalele competitiei de la Flushing Meadows.

Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies