Dezvăluirea uimitoare făcută de Kyrgios despre victoria obținută în fața lui Nadal, la 19 ani

Nick Kyrgios Grand Slam Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 13:29
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 13:28

Nick Kyrgios a dezvăluit ce s-ar fi întâmplat cu cariera sa, dacă ar fi reușit câștigarea turneului de la Wimbledon, în 2015. 

Deși constanța în rezultate a fost una dintre problemele recurente ale carierei tenismenului australian, Nick Kyrgios, jucătorul din Canberra nu duce lipsă de victorii răsunătoare, în palmares.

Kyrgios a reușit să îi învingă pe Federer, Nadal și Djokovic, reușind să aibă un neverosimil scor pozitiv al întâlnirilor directe cu actualul număr 1 ATP, scor 2-1. 

Nick Kyrgios s-ar fi retras din tenis, dacă ar fi câștigat un Grand Slam la 19 ani

În 2015, la doar nouăsprezece ani, Nick Kyrgios reușea să îl învingă pe Rafael Nadal, pentru a atinge faza sferturilor de finală ale turneului de la Wimbledon, un prim rezultat măreț în turneele de mare șlem

Între timp, Kyrgios a reușit calificarea în finala competiției de pe iarba londoneză, în 2022, dar și un alt sfert de finală, în toamna anului trecut, la US Open. 

„Aceea a fost șansa mea. Sincer să fiu, cred că, dacă aș fi reușit să câștig turneul atunci, m-aș fi retras din tenis. Cel puțin pentru un an sau doi,” a declarat Nick Kyrgios, în discuția cu Logan Paul. 

Întrebat ce ar face, în cazul în care ar reuși câștigarea unui titlu de mare șlem și, în consecință, și-ar urma decizia anunțată de a se retrage, în acest caz, Nicholas Kyrgios a replicat: „Îmi place să stau acasă și iubesc gaming-ul. Joc Call of Duty, Pokemon, îmi place Nintendo Switch,” a adăugat jucătorul de la antipozi. 


Omagiul lui Kyrgios pentru Kobe Bryant la meciul cu Nadal! A iesit pe teren cu tricoul legendei de la Lakers 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!