Demonstrativul Kyrgios - Djokovic a rămas fără bilete de vândut, după doar 58 de minute. Reacția inedită a australianului

Nick Kyrgios Australian Open 2023 Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 20:32
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 20:31

Djokovic și Kyrgios vor deschide apetitul spectatorilor australieni pentru tenis începând de vineri, 13 ianuarie, cu trei zile înaintea începerii Australian Open 2023 (16-29 ianuarie). 

Interesul generat de meciul demonstrativ dintre Novak Djokovic și Nicholas Kyrgios a întrecut așteptările organizatorilor de la Melbourne. Arena Rod Laver va găzdui duelul vineri, în data de 13 ianuarie, iar publicul nu va reprezenta o problemă pentru oficiali.

Tribunele vor fi umplute până la refuz, întrucât toate biletele puse în vânzare au fost epuizate în doar 58 de minute, australienii dovedindu-se realmente entuziasmați de prima vară australiană de tenis în care pandemia de coronavirus nu se va mai regăsi în topul grijilor. 

Localnicii din Melbourne îi pot urmări pe Nadal și Djokovic plătind doar $10

Prețul biletelor a fost fixat la suma de $20, iar desfășurarea partidei amicale va putea fi urmărită pe canalul oficial al Openului Australian.

„Wow, Nick Kyrgios e rău pentru acest sport! Wow, ce rușine, o rușine națională! Cum îndrăznește să vândă toate biletele, ce aroganță,” a scris Nick Kyrgios pe Twitter, ironizând jurnaliștii care l-au criticat de-a lungul timpului pentru comportamentul său neobișnuit și, pe alocuri, nesportiv pe teren.

Până vineri, mai mulți jucători vor disputa meciuri de pregătire în Arena Rod Laver, printre care Rafael Nadal, Iga Swiatek, Novak Djokovic, Daniil Medvedev sau Alexander Zverev. Tichetele de acces pentru aceste meciuri de antrenament sunt vândute adulților cu $10, iar copiilor contra sumei de $5.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!