Tenis

Declaratia SOCANTA facuta de Darren Cahill: "Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa ma dau la o parte"

Antrenorul australian se bucura de parcursul Simonei Halep la editia 2020 a Openului Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 18:00
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 18:01

Darren Cahill o sustine pe Simona Halep in drumul sau catre primul titlu la Melbourne, dar este constient de limitarile atributiilor sale.

Antrenorul australian s-a bucurat sa o vada pe Simona Halep crescand de la meci la meci, atat ca joc, cat si ca incredere. Simona n-a pierdut niciun set in primele patru meciuri jucate la Australian Open 2020, egalandu-si performanta din 2015, cand s-a calificat in sferturi fara niciun set cedat. 

Darren Cahill: "Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa ma dau la o parte"


"Sunt antrenorul ei cu norma intreaga, vorbim despre tactica, despre ce trebuie sa faca pe teren, dar cand jucatorul tau evolueaza bine, cel mai bun lucru pe care-l poti face ca antrenor este sa te dai la o parte”, a spus Darren Cahill. 

"La Adelaide nu a jucat atat de bine si am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a facut gresit si sa schimba acele aspecte. Anul acesta, (n.r. intrebat daca devine sacul ei de box) este bine, pentru ca este pentru o cauza caritabila. Simo va dona cateva sute de dolari daca face asta si de obicei nu reactionez prea bine, dar de data asta are liber pentru ca banii merg catre o cauza buna. Se distreaza copios”, a adaugat tehnicianul de la Antipozi. 

Modifică setările cookies