GALERIE FOTO Declarația pe care toată lumea o aștepta! Ce a îndrăznit să spună Bianca Andreescu despre succesul Emmei Răducanu la US Open

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 13:45
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 13:42

Bianca Andreescu și-a comparat victoria de la US Open cu succesul atins de Emma Răducanu, doi ani mai târziu. 

Bianca Andreescu a câștigat ediția 2019 a Openului American, iar doi ani mai târziu, performanța sa a fost replicată de Emma Răducanu

Cele două câștigătoare improbabile ale turneului de mare șlem de la New York au fost comparate chiar de canadianca cu părinți români, Bianca Andreescu, într-o emisiune specializată. 

Ce-i al ei rămâne al ei! Bianca Andreescu: „Indiferent de cum s-a întâmplat, s-a întâmplat.”

Andreescu a apreciat importanța statutului de campioană de Grand Slam mai presus decât continuitatea în rezultate și consideră că succesele atinse la New York o fac o jucătoare mai încrezătoare, per total. 

„Indiferent de cum s-a întâmplat, s-a întâmplat. Cum și Emma Răducanu a câștigat un titlu de mare șlem. A jucat calificări și știu că nu a avut rezultate mari înainte sau după acea performanță.

Să am acel trofeu în spate îmi oferă încrederea necesară atunci când ies pe teren și știu că orice e posibil. Modestia vine din greutățile prin care am trecut. 

„Știu că Emma nu a avut rezultate mari înainte sau după acea performanță.”

Cine știe cum aș fi fost dacă aș fi continuat să câștig? Sunt mereu o persoană care rămâne cu picioarele pe pământ, indiferent ce mi se întâmplă.

Datorez mult tenisului, pentru că, practic, m-a învățat tot ce știu,” a declarat Bianca Andreescu, în „The Tennis Podcast.

Serena Williams, respectiv Leylah Fernandez sunt jucătoarele învinse de Bianca Andreescu și Emma Răducanu în finalele US Open din 2019 și 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!