Decizia luată de Ana Bogdan, după eșecul dureros, suferit în barajul decisiv din Slovenia

Ana Bogdan Cupa Billie Jean King Slovenia Romania baraj Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 17 Aprilie 2023, 08:45
Data actualizarii: Luni 17 Aprilie 2023, 08:54

Ana Bogdan consideră că nu mai are timp de pierdut, în fazele finale ale carierei sale. 

Prima rachetă a echipei României, în barajul pierdut dramatic în Slovenia, Ana Bogdan (30 de ani, 57 WTA) a reușit să o învingă pe Kaja Juvan, în prima zi a play-off-ului - revenind de la 0-4 în setul decisiv - dar a cedat într-o manieră similară partida cu Tamara Zidansek, în care a servit de două ori pentru a tranșa decisiv soarta confruntării.

Insuccesul s-a strecurat usturător în echipa țării noastre, în acest weekend, România devenind prima țară, din 2015 încoace, care nu obține victoria, într-un baraj în care a condus cu 2-0 la meciuri. 

Ana Bogdan își menține încrederea în echipa României: „Sunt sigură că putem să reușim această performanță în viitor.”

Ca urmare a acestui șir de evenimente deosebit de încărcat emoțional, dar și fizic, Ana Bogdan a declarat că rămâne încrezătoare în forța echipei, dar și că va lua o pauză de la rețelele de socializare, în scopul de a-și grăbi progresul în carieră. 

„Las aici câteva dintre momentele acestei săptămâni. A fost intens, frumos, de neuitat, cu râsete și lacrimi, dulce-amărui, dar trecem prin toate împreună, iar unite mergem înainte pentru a trăi clipe mai fericite.

Aș vrea să mulțumesc întregii echipe pentru efortul depus, sprijinul arătat, pentru toată munca pe care a depus-o fiecare membru, contribuind cu toată inima. Lucrurile nu s-au încheiat în favoarea noastră, de această dată, dar sunt sigură că putem să reușim această performanță în viitor. Soarele va răsări și vom încerca din nou.

Aș vrea să spun și că voi lua o pauză de la rețelele sociale și îmi voi concentra toată energia și timpul pe cariera mea și pe viața mea personală, pe schimbare, pe progres, pe vindecare, pe a munci mai din greu și mai bine, pe găsirea unor modalități prin care pot să ating tot ce îmi doresc, cu iubire și recunoștință pentru tot ce am trăit până acum, dar și pentru tot ce va veni! 

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, cuvintele voastre și energia transmisă. Ne revedem curând,” a fost mesajul lung, redactat de Ana Bogdan pe Instagram. 


Victor Hănescu dezvăluie cum a simțit forța loviturilor Serenei Williams, într-un antrenament de sparring

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!