Tenis

Darren Cahill, numit in conducerea unui club de fotbal australian! Fostul antrenor al Simonei Halep a confirmat noul sau job: "Sunt onorat"

Omul care a facut-o pe Simona Halep campioana de Grand Slam a decis sa isi ia un job intr-un alt sport. El va lucra la clubul de fotbal australian Port Adelaide.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 09:38
Data actualizarii: Vineri 07 Decembrie 2018, 09:46

Darren Cahill s-a despartit de Simona Halep la finalul sezonului competitional 2018. El a motivat despartirea prin faptul ca vrea sa fie mai aproape de familia sa si sa stea mai mult in Australia, tara sa natala.

Ieri, Cahill a fost cooptat in Consiliul de Administratie al clubului de fotbal australian Port Adelaide, care a confirmat intelegerea: "Asteptam cu mare nerabdare sa colaboram cu Darren Cahill si sa beneficiem de experienta si expertiza lui, sunt vesti mari pentru clubul nostru", a spus Holly Ransom.

Si Cahill a confirmat ca va lucra la Port Adelaide: "Sunt onorat sa ma alatur echipei. Multumesc pentru invitatie. Intreaga mea familie are in sange culorile acestui club", a spus si Cahill.

Modifică setările cookies