Tenis

Daniil Medvedev, impasibil: ce gest a putut să facă în timp ce italienii exultau alături de Jannik Sinner

Daniil Medvedev a făcut un gest incredibil la Turneul Campionilor, în momentul în care Jannik Sinner a împins partida în setul decisiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 09:42
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 09:49

Câștigătorul en-titre al Turneului Campionilor, Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) este de netulburat în această competiție. Împins de tânărul Jannik Sinner (20 de ani, 11 ATP) într-un meci decisiv care a durat două ore și jumătate, jucătorul din Federația Rusă nu făcut altceva decât să caște, luându-și o pauză de vestiar, imediat după acest moment.

Tânărul tenismen italian s-a folosit de publicul torinez pentru a răzbuna un prim set pierdut cu 6-0, câștigându-l pe al doilea în tiebreak, grație unui tenis foarte curajos, în fața căruia Medvedev n-a putut decât să se apere timid.

Momentul intrării în setul decisiv a fost marcat însă de o reacție incredibilă făcută de campionul de la US Open, Daniil Medvedev căscând și arătându-se plictisit exact în momentul în care Jannik Sinner ridica publicul în picioare și îl pregătea pentru setul decisiv.

În manșa finală, Jannik Sinner s-a desprins la 4-2 și a avut minge de meci în tiebreak, dar experiența superioară a lui Daniil Medvedev l-a făcut să nu își piardă speranța la scorurile date. Rusul s-a impus, scor 10-8 în tiebreak, blocându-i lui Sinner accesul în semifinale și calificându-se de pe primul loc al grupei. 

În urma desfășurării meciurilor Andrey Rublev vs. Casper Ruud și Novak Djokovic vs. Cameron Norrie, fixate vineri, 19 noiembrie, de la orele 15 și 22, Daniil Medvedev și Alexander Zverev își vor afla adversarii din penultimul act, primele locuri încrucișându-se cu ocupanții pozițiilor secunde.

CITESTE SI
Modifică setările cookies