Cu câți bani pleacă Irina Begu de la Indian Wells spre Miami, după eliminarea suferită în primul tur

Irina Begu Tenis WTA Romania WTA Indian Wells Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 09 Martie 2023, 10:50
Data actualizarii: Joi 09 Martie 2023, 10:50

Irina Begu a ajuns la patru eșecuri consecutive în circuitul WTA. 

Durerile acuzate la picior, care i-au adus probleme de mobilitate, dar și un tiebreak pierdut dramatic, la șapte, au forțat-o pe Irina Begu (38 WTA) să se încline în fața Lindei Noskova, în prima rundă competițională a turneului WTA 1000 de la Indian Wells.

Sportiva din București a pierdut, scor 7-6 (7), 6-1, după cele 92 de minute în care și-a pierdut serva de trei ori. Begu a condus cu 3-1 în manșa întâi, dar avantajul break-ului a fost anulat imediat de cehoaica în vârstă de 18 ani, care a gestionat mai eficient nervozitatea tiebreak-ului, încheiat 9-7. 

Irina Begu, patru înfrângeri consecutive în circuitul WTA, înaintea turneului de la Miami

€17,572 va primi Irina Begu pentru participarea în turneul de calibru WTA 1000 de la Indian Wells, însă a patra înfrângere consecutivă suferită de româncă se cere răzbunată la Miami, al doilea turneu de același calibru din luna martie.

Eliminată în turul secund al Openului Australian, Irina Begu a ajuns la trei competiții consecutive în care a fost eliminată în primul tur, adăugând Indian Wells pe lista neagră din care mai făceau parte întrecerile de la Linz și Dubai. 

Competiția de calibru WTA 1000 din Florida se va desfășura în perioada 21 martie - 2 aprilie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!