Darren Cahill Ion Tiriac Serena Williams Simona Halep Tenis

"Comentariul tau e STUPID!" Darren Cahill se implica in schimbul Serena - Tiriac! Replica acida a antrenorului

Simona Halep e implicata fara sa vrea in schimbul de replici dintre Serena Williams si Ion Tiriac. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Aprilie 2018, 11:13
Data actualizarii: Luni 30 Aprilie 2018, 11:16

Cahill, antrenor foarte activ pe Twitter, s-a declarat deranjat de implicarea numelui Simonei Halep in disputa dintre Tiriac si Serena Williams.

"Astept ca Simona sa fie intrebata despre acest subiect si sa nu spuna nimic pentru ca Mercedesul sa nu-i fie luat", a fost mesajul de pe twitter catre Simona Halep.

Cahill a intervenit imediat. "Nu e normal si e total nedrept. Asta nu are nicio legatura cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tau e mai stupid decat al lui (n.r. Tiriac). E chiar mai rau", a fost reactia lui Cahill.

"Nu ma indoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu ca ofera raspunsuri cuminti cand bunicul roman incepe sa vorbeasca nebuneste. Acesta era ideea comentariului meu", a fost ultima reactie de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei.

"Cu tot respectul, 36 de ani si 90 de kilograme" a spus Tiriac despre fostul lider WTA.

Serena a anuntat ca va avea o declaratie cu miliardarul roman.

"Intotdeauna spun ca oamenii au dreptul la opinia lor", a declarat Williams, campioana de doua ori la Madrid, in replica la criticile lui Tiriac.

"In mod evident, tenisul feminin inseamna mai mult decat mine. Mult mai mult. Dar voi avea cu el o discutie, credeti-ma, voi avea cu el un schimb de cuvinte. Este un comentariu ignorant, o declaratie sexista. Poate ca este un om ignorant', a declarat Serena, intr-un interviu pentru New York Times. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!