emma raducanu Tenis WTA Tenis WTA Romania US Open 2021 Tenis

Bunica Emmei Răducanu: ”Îi gătesc sarmale de fiecare dată când vine la București. Vă mulțumesc, s-a simțit că ați fost alături de ea!”

Bunica Emmei Răducanu a precizat că nu și-a mai văzut nepoata de aproximativ 2 ani, niciodată în timpul pandemiei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:15
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 09:25

Bunica Emmei Răducanu a fost intervievată de echipa Observator, la doar câteva zile de la momentul marelui succes înregistrat de nepoata sa la New York City. La 18 ani, Emma Răducanu a devenit prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu de mare șlem deși a început competiția încă din calificări. 

„Le mulțumesc tuturor românilor, am simțit că au fost alături de ea. Eu vă mulțumesc dumneavoastră că ați fost alături de ea. Înainte de pandemie, am văzut-o ultima oară, când au venit ei aici,” a transmis bunica Emmei Răducanu, notează GSP

Emma Răducanu a câștigat 2,5 milioane de dolari pentru titlul cucerit la New York 


Mama tatălui român al Emmei Răducanu a adăugat că îi gătește nepoatei sale sarmale de fiecare dată când aceasta vine în România. De altfel, sportiva din Marea Britanie cu origini românești a afirmat că mâncarea românească este incredibilă și se bucură de fiecare dată când ajunge la București. 

Emma Răducanu a câștigat un titlu de mare șlem la numai 18 ani, învingând-o pe Leylah Fernandez (19 ani), în ultimul act de la Flushing Meadows. Partida a fost urmărită de peste 9,2 milioane de telespectatori în Marea Britanie. 

Modifică setările cookies