Tenis

Britanicii, la picioarele Emmei Răducanu: „Intră în categoria superstarurilor. Poate să devină lider mondial!” 

Fost număr 4 ATP, Greg Rusedski anticipează un viitor legendar pentru Emma Răducanu în lumea tenisului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 09:36
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 09:38

Emma Răducanu a câștigat două meciuri la Transylvania Open, dar are un palmares de 2-2 după titlul cucerit la Flushing Meadows în această toamnă.

Fost număr 4 ATP, Greg Rusedski continuă să o laude pe sportiva britanică cu origini românești, afirmând că optimea jucată la Wimbledon, în debutul său în turneele de mare șlem și trofeul câștigat la US Open confirmă valoarea legendară a Emmei Răducanu. 

Greg Rusedski: „Cred că va fi multiplă campioană de Grand Slam!”


„Cred că va fi multiplă câștigătoare de Grand Slam. Are potențialul de a deveni lider mondial,”
a declarat Greg Rusedski pentru Sky Sports.

„Sunt doar trei jucătoare care au ajuns cel puțin în optimi la primele două participări în tunreele de mare șlem. Chris Evert, care a fost număr 1 și multiplă campioană de Grand Slam, Jennifer Capriati, fost număr 1 și multiplă campioană de Grand Slam și Monica Seleș, deci intră într-o categorie a superstarurilor. Cred că viitorul ei va fi incredibil,” a adăugat fostul tenismen britanic. 

Simona Halep, Sorana Cîrstea și Emma Răducanu și-au anunțat prezența în turneul WTA 250 de la Linz, care se va desfășura în săptămâna 6-12 noiembrie. Acesta va fi, probabil, ultimul turneu din acest sezon pentru cele trei jucătoare amintite. 

Modifică setările cookies