Bjorn Borg: „Cred că Djokovic mai are resurse pentru 3-5 ani de tenis grozav. Va mai câștiga multe Grand Slam-uri”

Bjorn Borg Novak Djokovic rafael nadal Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 10:58
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 10:58

Bjorn Borg crede că Novak Djokovic va mai reuși performanțe notabile în tenisul masculin în următorii 3-5 ani. 

De 11 ori campion în turneele de mare șlem, suedezul Bjorn Borg (66 de ani) crede că Novak Djokovic (35 de ani) va reuși în încercarea sa de a bate majoritatea recordurilor istorice ale tenisului masculin.

Bjorn Borg - de șase ori câștigător al turneului de la Roland Garros și de cinci ori campion pe iarba londoneză, între anii 1974 - 1980 - a afirmat că „Nole” mai poate juca un tenis măreț între 3-5 de ani. În același interviu, Borg l-a descris pe Nadal drept jucătorul cu cel mai mare angajament afișat în timpul antrenamentelor.  

Bjorn Borg, despre Rafael Nadal: „Nu am văzut niciodată un jucător să stea atât de mult timp pe terenul de tenis.”

„Cu Rafa obișnuiam să ne antrenăm cinci ore pe teren. La Cupa Laver, deschideau terenurile la ora 6 dimineața, pentru că Rafa servea timp de o oră înainte de a începe antrenamentul propriu-zis. Nu am văzut niciodată un jucător să stea atât de mult timp pe terenul de tenis.

E unul dintre cei mai mari din acest sport: a fost dedicat în a-și îmbunătăți tenisul, pentru o lungă perioadă. E incredibil,” a punctat Bjorn Borg, într-un interviu acordat India Today

„Djokovic e pregătit, din punct de vedere fizic, și cu foame de joc. Cred că mai are în el trei-cinci ani de tenis grozav. Vrea să bată toate recordurile în sport, să atingă noi recorduri personale. Cred că va mai câștiga multe Grand Slam-uri și îi doresc tot binele din lume,” a completat fostul tenismen scandinav. 


Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!