Bianca Andreescu, RETRASA de la Indian Wells! | Consecintele DRASTICE care o asteapta pe campioana de la US Open 

Bianca Andreescu, RETRASA de la Indian Wells! | Consecintele DRASTICE care o asteapta pe campioana de la US Open 

La fel ca pe Simona Halep, Bianca Andreescu a anuntat ca nu va putea participa la Indian Wells din cauza unei accidentari la picior. 

Bianca Andreescu s-a alaturat Simonei Halep si Angeliquei Kerber pe lista fostelor campioane de la Indian Wells care nu vor participa in acest an la turneul Premier Mandatory din California.

Canadianca cu orgini romanesti continua sa simta dureri la piciorul drept, recuperarea dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor de la Shenzhen negasindu-si o solutie nici la cinci luni distanta de momentul nefericit. 

Neaparandu-si cele 1000 de puncte castigate la Indian Wells in 2019, Bianca Andreescu va iesi din top 10 WTA


"Dupa cum multi dintre voi stiti, am muncit sa ma recuperez dupa o accidentare suferita anul trecut la Turneul Campioanelor. A fost un drum lung si, chiar daca abia asteptam sa revin pe teren si voiam sa imi apar titlul la Indian Wells, din pacate nu sunt pregatita 100% pentru asta. Desi sunt dezamagita ca nu voi concura saptamana viitoare, ma concentrez pe recuperarea mea si lucrez din greu pentru a reveni pe teren cat de curand posibil,"
a declarat Bianca Andreescu. 

Ca urmare a acestei absente de la Indian Wells, Bianca Andreescu va pierde 1000 de puncte in clasamentul WTA, lucru care o va cobori de pe locul 4 pana in afara top 10 WTA. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANAF execută silit Termoenergetica care și-a plătit greșit obligațiile fiscale pe numele RADET
BRAT

Modifică setările cookies