Tenis

FOTO Andreea Prisăcariu, extravagantă pe Twitter: „Îmi știu valoarea și, de acum încolo, mă voi comporta în consecință!”

Andreea Prisăcariu continuă să uimească prin postările publicate pe platforma de socializare Twitter. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 16:05
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 15:57

Andreea Prisăcariu a început anul 2021 în afara top 500 WTA și îl termină pe locul 338. Mentalitatea de creștere adoptată de sportiva legitimată la Dinamo București transpare și în mesajele publicate pe Twitter.

„Nu știu cine are nevoie să audă asta, dar e în regulă să-i dai la o parte pe oamenii care au uitat că sănătatea ta mintală contează. Vă iubesc pe toți!”, a scris Prisăcariu, lăsând de înțeles că prioritizează sănătatea sa mintală în fața unor prietenii superficiale. 

Într-o altă postare, Andreea Prisăcariu s-a pozat cu capul în jos, într-o ținută sexy, transmițând următoarele: „Capitolul acesta al vieții mele se numește: îmi știu valoarea și mă voi comporta în consecință,” a scris Andreea Prisăcariu în descrierea imaginii mai puțin obișnuite.

Caracter extravagant, Andreea Prisăcariu își propune să intre în top 200 WTA în anul 2022 și visează la un meci direct cu Simona Halep în circuitul WTA.

În toamna acestui an, Prisăcariu a debutat pe tabloul principal al unui turneu WTA, la Transylvania Open, întrecerea de calibru 250 organizată la Cluj-Napoca.

Modifică setările cookies