VIDEO EXCLUSIV Andre Agassi, asemănare incredibilă cu Simona Halep: ce i-a admis Andreei Esca, la Cluj-Napoca

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 11:25
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:11

Simona Halep și Andre Agassi, teren comun în drumul spre statutul de număr unu mondial. 

Simona Halep și Andre Agassi au avut o traeictorie similară către statutul de număr unu mondial. Această impresie a lăsat-o fostul tenismen american în interviul oferit de cei mai faimoși soți din lumea tenisului Andreei Esca, la Cluj-Napoca.

Deși sportiva din țara noastră nu a avut un tată atât de pretențios precum a avut Andre Agassi, în ceea ce privește efortul sportiv depus, Halep nu a avut de ales decât să se perfecționeze până a reușit să cucerească întreaga lume a tenisului.

Halep și Agassi, drumuri similare spre vârful lumii tenisului

Întrebat de Andreea Esca cum și-a început drumul în tenis, Andre Agassi a replicat: „Pentru mine a fost direct. N-am avut de ales decât să joc tenis. E foarte simplu. Eram cel mai mic dintre 4 fraţi, în casa noastră se juca tenis.

Era cel mai scurt drum către visul american pentru tatăl meu: Fă bani! Câştigă! Fii numărul 1 în lume!”, a spus Agassi, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 

Părinții Simonei Halep, Stere și Tania au fost vizibil emoționați la ieșirea pe teren a Simonei Halep, în meciul demonstrativ de la Cluj-Napoca. 

Discursul ținut de Simonei Halep cu ocazia meciului jucat cu Pavel, Agassi și Graf

  • Partida a fost transmisă în direct la Pro Arena și pe VOYO. 

“Ca de fiecare dată, am o primre deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis.

De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis”, a spus Halep înainte de a juca, ovaţionată de public. “Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere,” a adăugat Simona Halep. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!