Tenis

A renuntat la bani pentru a fi alaturi de Simona Halep! "S-ar crea un conflict de interese daca as face asta"

Desi este comentator ESPN, Darren Cahill prioritizeaza parteneriatul cu Simona Halep inainte de oricare alta colaborare profesionala.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 12:44
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 12:52

Profesionalismul antrenorului de tenis Darren Cahill este imposibil de chestionat, in conditiile in care tehnicianul de la Antipozi a refuzat sansa de a comenta meciuri din tenisul feminin, intrucat considera ca ar crea un conflict de interese intre ajutorul pe care i-l furnieaza Simonei Halep si contributia sa ca analist TV.

"Lucrez pentru ESPN doar in circuitul ATP. Nu comentez niciun meci de fete, ar fi un conflict de interese sa fiu antrenorul Simonei si sa vorbesc despre ce fac celelalte jucatoare din circuit. M-au scos de pe lista comentatorilor WTA, ceea ce cred ca e foarte bine. Puteau aparea probleme, mi-ar fi fost pusa la indoiala orice vorba despre adversarele Simonei. Asadar comentez meciuri ale baietilor, consider ca pentru mine e o oportunitate sa ma dezvolt ca antrenor," a afirmat Darren Cahill pentru Digi Sport. 

Darren Cahill: "M-au scos de pe lista comentatorilor WTA, ceea ce e foarte bine"


"Un antrenor se concentreaza aproape permanent pe o singura parte de teren. Cea a jucatorului lui. E foarte greu sa te concentrezi si pe cealalta parte. Ei bine, ca si comentator trebuie sa faci asta. Stai undeva sus, vezi tot ce se petrece pe teren. Este alta perspectiva fata de cea de antrenor. Uneori intalnesti lucruri care te-ar putea ajuta in antrenorat, uneori e placut doar sa te uiti la meci"
, a adaugat Darren Cahill. 

La televiziunea americana de sport ESPN, Darren Cahill este coleg cu fratii McEnroe si Chris Evert, doar cateva dintre legendele tenisului care lucreaza sub egida aceleiasi companii. 

Modifică setările cookies