Sorana Cirstea Tenis WTA Romania US Open 2021 Tenis

”A fost cel mai prost meci al anului, nu cred că mai are sens” Sorana Cîrstea părăsește New York-ul cu o dezamăgire puternică

Sorana Cîrstea crede că a făcut cel mai prost meci al anului în turul 2 la US Open, împotriva americancei Shelby Rogers. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 09:15
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 09:32

Sorana Cîrstea a fost puternic dezamăgită de prestația sa în turul 2 la US Open. Sportiva din România a fost învinsă în minimum de seturi de Shelby Rogers (43 WTA), scor 7-5, 6-2, în ciuda unui prim set început bine, în care a condus cu 4-1 și a ratat o minge de set la scorul de 5-4. 

„Am făcut un meci foarte prost, probabil cel mai prost al anului. Nu cred că are sens să intru foarte mult în detalii, a fost un joc foarte slab din partea mea, dreapta nu a găsit terenul. Adversara a fost solidă, a jucat ce trebuia, dar totul a depins de mine, am jucat extrem de slab. 

Am început bine, probabil în momentul în care mi s-a făcut primul break ar fi trebuit să reușesc să-mi țin serviciul. Nu a mers nimic, nici jocul din spate, nici cel din față, nici retur, nici serviciu. Rezultatul spune suficient. 

Îmi asum înfrângerea, sunt dezamăgită, acest meci a venit într-un moment nepotrivit, dar asta este. Nu pot decât să merg înainte. Nu știu ce urmează, programul este încurcat din punct de vedere al pandemiei, turnee care nu sunt încă sigure. Nu știu exact ce urmează, va trebui să mă uit pe calendar, să văd care este cea mai bună opțiune pentru ultima lună de turnee a anului”, a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport

Modifică setările cookies