Anonimii care au distrus visele MILIONARILOR in Liga! Echipa NEBUNA care l-a facut pe Lucescu sa nu mai inteleaga NIMIC din fotbal:

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Octombrie 2011, 14:00

	Anonimii care au distrus visele MILIONARILOR in Liga! Echipa NEBUNA care l-a facut pe Lucescu sa nu mai inteleaga NIMIC din fotbal:

Kaka si Solari joaca la ei, la fel si fostul jucator de la Chelsea, Nuno Morais.

Nu e o selectionata internationala, nici noua revolutie a miliardarilor din fotbal, ci Apoel Nicosia, campioana din Cipru.

N-a reusit inca sa ia vedete de la Real si Barcelona, dar oamenii ei au devenit deja nume importante in Champions League. Fundasul Kaka, adus de la Hertha, sau Esteban Scolari, fratele fostului star de la Real si Inter Santiago Solari, vor sa se faca mari la Apoel. Alaturi de ei, omul in care Mourinho si-a pust toata increderea la Chelsea, Nuno Morais. Portughezul n-a reusit sa-l impresioneze decat pe Jose pe Stamford Bridge. A prins doar 4 meciuri la Londra, apoi a semnat cu APOEL, care a reusit sa-l faca sa se simta important.

Apoel e echipa de la care nimeni nu stie la ce sa se astepte in Champions League. Dupa 5 etape, calculele pe care si le fac milionarii de la Porto, Zenit sau Sahtior sunt dictate de campioana din Cipru. Apoel are 9 puncte in 5 meciuri, a batut-o pe Zenit si l-a innebunit pe Lucescu la Donetk si a atins o performanta istorica, la care nu se asteptau nici ultrasii de pe GSP stadium: APOEL e prima echipa din Cipru care ajunge in faza eliminatorie din Champions League.

Surpriza cu Zenit, 2-1 in prima etapa din Liga, n-a contat deca pentru pariori. APOEL era inca o gluma. Apoi, Lucescu la Donetk si supercampioana Porto n-au putut nici ele sa o depaseasca. I-au luat doar cate un punct si au lasat-o sa le conduca grupa. Europa se mira cum e posibila o asemenea revolutie la o echipa in fata careia adversarii isi numarau deja golurile. De puncte, erau deja siguri.

Antrenata de sarbul Ivan Jovanovic, APOEL arata s-a transformat complet in ultimii 3 ani. La prima participare in Liga, in 2009. a terminat demn o grupa cu Chelsea, Porto si Atletico, iar acum depaseste toate asteptarile. Fara un buget care sa treaca peste cel al echipelor cu asteptari in Liga I, cipriotii au gasit jucatori ieftini pentru Champions League.

APOEL a trecut 3 tururi preliminare pana la grupe, apoi a dat drumul la fotbal. Toata lumea vrea sa-i afle secretul, dar antrenorul Jovanovic vorbeste doar de munca.

Detinatoarea recordului de titluri castigate in Cipru, 21 de trofee, o faca invidioasa pe rivala Omonia. Mai are un pas pana la un succes neasteptat. Sahtior, Porto si Zenit au investit pentru un vis transformat in realitate de modesta APOEL.

Intra pe: www.heineken.ro/ucl

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies