SuperLive cu Mihai Mironica Mihai Mironica superlive SuperLive cu Mihai Mironica

SuperLive cu Mihai Mironică: best of 2021! Cele mai tari ediții la final de an

Odată cu încheierea anului facem o retrospectivă și a emisiunii SuperLive, difuzată exclusiv pe Facebook Sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 09:45
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 10:00

Mihai Mironică a venit în acest an, în casele oamenilor, cu o emisiune creată exclusiv în mediul online, acolo unde la fiecare ediție a avut invitați de seamă ai fotbalului românesc. De-a lungul timpului, Mironică și invitații săi au ales diferite partide importante atât din campionatele de top ale Europei, cât și din Liga 1, oferind pronosticuri menite să îi ajute pe urmăritori.

Unii dintre ei au fost extrem de norocoși, înregistrând reale câștiguri.  www.sport.ro a realizat un bun "BEST OF" al edițiilor difuzate în 2021. 

  • SuperLive cu Mihai Mironică

SuperLive cu Mironică, Florentin Petre și Florin Prunea 

Florentin Petre și Florin Prunea sunt doi jucători reprezentativi ai lui Dinamo, astfel că spre sfârșitul sezonului trecut au fost invitați de Mihai Mironică pentru a comenta situația echipei, care nu era departe de cea în care se regăsește și acum. 

"Situația de la club reflectă și poziția în clasament și meciurile pe care le au. Se vede că ceva nu este în regulă de la meci la meci. În 5 meciuri să ai trei înfrangeri și două egaluri, nu e normal. 

Când am început să mă uit la fotbal îmi amintesc ce atacanți avea Dinamo, s-au luat trofee de golgheter atâția ani de zile.

În ultima vreme, la Dinamo, atacanții fac alte lucruri, personale, mai importante, decât sa înscrie goluri. E dureros, nu e normal saă stai la nivelul ăsta în Moldoveanu, să tragi de Nemec, tot respectul pentru el, s-a rupt la un anumit moment, atacant bun, care poate inscrie goluri", declara atunci Florentin Petre. 

SuperLive cu Mironică, Florin Răducioiu și Lucian Goian 

Moderatorul emisiunii a avut doi invitați de marcă în această ediție, alături de care a analizat partide din cupele europene, dar și derby-ul care urma să se dispute atunci: FCSB - CFR Cluj.

SuperLive cu Mironică, Cristi Costache și Daniel Nanu

Și pentru că emisiunea are ca scop ajutarea pasionaților cu pronosticuri și sugestii, în urma acestei ediții, un parior român a câștigat 12 500 de euro după ce a investit doar 30 de lei. 

SuperLive cu Mironică, Gabi Torje și Florentin Petre

Startul EURO 2020 cerea și invitați pe măsură, iar moderatorul i-a ales pe dinamoviștii Gabi Torje și Florentin Petre pentru a analiza primele meciuri ale turneului. 

SuperLive cu Mironică, Florin Prunea și Adrian Costeiu 

Încă o ediție de succes a emisiunii, în care ni se dezvăluie că un alt român, în baza emisiunii prezentate pe Facebook Sport.ro, a reușit să câștige 11 694 RON după ce a investit doar 2 RON în 14 evenimente. 

SuperLive cu Mironică, Geraldo Alves și Andru Nenciu

Cu doi invitați pe măsură: fostul jucător trecut pe la Benfica, dar și pe la cluburi românești precum FCSB, Petrolul sau Astra, și pe redactorul șef de la www.sport.ro, Andru Nenciu. Ediția aceasta este una spectaculoasă, cei trei analizând meciurile naționalei României care s-au disputat în toamnă. 

SuperLive cu Mironică, Bogdan Stelea și Florin Matache

Ediția este cu atât mai specială datorită faptului că Mihai Mironică i-a avut ca invitați pe cei doi foști portari Bogdan Stelea și Florin Matache. 

SuperLive cu Mironică, Adrian Costeiu și Florentin Petre 

Ultima emisiune a anului este specială datorită faptului că sunt analizate și comentate partide dintr-o etapă specială, cea de Boxing Day din Premier League. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!