SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Un SuperMeci și o SuperPoveste! Află din ce orașe provin marile formații ale Europei!

Cât timp soarele e pe cer și SuperMeciurile în ofertă, avem toate motivele să ne bucurăm. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 15:43
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 15:45

La Superbet, fiecare săptămână se începe cu dreptul, iar Leicester-Crystal Palace e meciul ideal de pe urma căruia te poți bucura de un bilet câștigător. Bineînțeles, flerul, inspirația și curajul tău au un aport important în balanța victoriilor tale, motiv pentru care m-am gândit să te relaxez cu câteva SuperInformații din fotbalul european și să-ți răspund la o întrebare pe care sigur ți-ai pus-o de-a lungul timpului. Cele mai multe echipe și-au adăugat în nume și orașul de proveniență, însă mai sunt câteva formații care n-au vrut să evidențieze acest amănunt. Mulți se întreabă din ce orașe vin echipe precum Levante, Crystal Palace sau Atalanta, iar acum ai ocazia să afli din ce zone provin echipele care îți aduc SuperCâștigurile de pe bilete. Aruncă o privire și lasă-te cuprins de magia celor mai interesante secrete ale fotbalului profesionist. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Un secol de spectacol pentru fanii din Valencia!

Mai exact, sunt 111 ani de când echipa de lângă plaja La Malvarrosa s-a înființat pentru a da culoare fotbalului spaniol. A fost prima echipă mare înființată în orașul de lângă mare, iar ulterior, la 9 ani distanță, a apărut și marea rivală care poartă și numele orașului (FC Valencia). Sunt peste 100 de ani de când ne bucurăm de această rivalitate, iar Derby-ul Valenciei ridică în picioare zeci de mii de fani la fiecare întâlnire din campionat. Levante e una dintre echipele care au demonstrat că-și merită locul printre cei mai buni. Deși n-a prins un loc în competițiile europene, 9 din ultimele 10 sezoane și le-a petrecut în La Liga, performanță care spune mult despre caracterul și puterea unei echipe. Culorile Blaugrana i se potrivesc de minune, mai ales că echipa din districtul Rascanya și-a demonstrat calitatea în fața unora dintre cele mai puternice formații ale campionatului spaniol. Deși lumea n-a dat atât de multă importanță, Levante e prima echipă mare din orașul Valencia, renume cu care fanii se pot mândri la fiecare meci al favoritei. Dacă simți că un pariu în La Liga ar merge de minune și pentru tine, vezi aici oferta și mizează pe favoritele tale din următoarea etapă!

Formația din Bergamo poate fi vicecampioană!

Numărăm etapele pe degete până la finalul sezonului și ne dăm seama că Atalanta e aproape de o performanță istorică. Aflată pe poziția secundă, ascensiunea formației antrenate de Gasperini este remarcabilă. Sezonul trecut a terminat pe locul 3, anul acesta poate termina sub liderul Inter, iar sezoanele viitoare ne putem aștepta și la titulatura de campioană. Toată această notorietate ne-a făcut să ne îndreptăm toată atenția asupra echipei, motiv pentru care ne-am întrebat de la sine care e orașul de proveniență al posibilei vicecampioane. Amplasat în nordul Italiei, orașul Bergamo găzduiește echipa surpriza a ultimelor două sezoane, iar ultimii 10 ani au reprezentat o continuă creștere pentru echipa care în urmă cu un deceniu juca în Serie B. Timpul e de partea noastră, iar fotbalul capătă culoare în fiecare sezon. Mizează mereu pe favoritele tale și fii încrezător în propriile alegeri. 

Germania are secretele ei! 

Sărim puțin fotbalul mare și trecem direct în liga secundă a Germaniei. Loc în care o găsim pe formația antrenată de Timo Schulz. St. Pauli este una dintre cele mai apreciate echipe din Bundesliga 2, însă orașul de proveniență al acesteia a rămas o enigmă pentru mulți pasionați ai fotbalului. Venită din Hamburg, St.Pauli este marea rivală a echipei principale, FC Hamburg, derby de care suporterii se bucură la fiecare întâlnire din campionat. Cea mai mare dorință a fanilor e ca ambele formații să joace în liga greilor, însă pentru a spera la împlinirea acestui vis, echipele trebuie să aibă în vizor mult dorita promovare. Formația din districtul Reeperbahn are fanii de partea ei, fiind și cea mai iubită din întregul campionat, iar performanțele nu vor înceta să apară cât timp jucătorii vor beneficia de susținerea tuturor. Sezonul actual nu-i va aduce nicio promovare, însă jucătorii vor lupta pentru fiecare victorie până la final. Dacă te simți pregătit să mizezi pe viitoarele reușite ale acestora, descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Modifică setările cookies