SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Seară decisivă la Euro U21! Românii fac din nou istorie?

SuperSeară la Europeanul de Tineret unde România va forța calificarea în faza eliminatorie, în dauna fie a Germaniei (adversarul de azi), fie a Olandei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 14:14
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 14:18

Cele 3 echipe își dispută cele două locuri în partidele care încep la 19:00. Fă-ți cont online la Superbet și bucură-te de cât mai multe bilete verzi!

Vrem încă un miracol tricolor

România și Germania au câte 4 puncte, Olanda are 2 puncte, Ungaria (co-gazdă a turneului alături de Slovenia) are două înfrângeri. Cea mai simplă socoteală e victorie România și calificare, indiferent de rezultatul din meciul Olanda-Ungaria. 

E mult spus că avem o revanșă de luat în fața nemților după înfrângerea din semifinalele Euro U21 Italia & San Marino 2019, când nemții ne-au întors în a doua repriză, după ce la pauză eram în avantaj pe tabelă: 2-1.

Mai corect e de spus că e un examen al ambiției de a cuceri lumea! Un moment în care România U21 își poate depăși o condiție de echipă condamnată să se teamă de marile rezultate. Cu fiecare nouă generație sperăm că și jucătorii și suporterii vor trăi cât mai multe momente istorice, fără corespondent în trecut. De când cu pandemia, pare că trăim tot mai intens tot ce ni se întâmplă. Poate e timpul să trăim intens cât mai dese momente în care asistăm la performanțe majore.

Să vedem cum vor aborda și pariorii meciul! Verifică oferta de SuperPariuri pentru Germania U21 - România U21! Ai peste 80 de scenarii posibile, rezumate în pariuri la cote mărite, de la cota 2 până la cota 100! Prinde acum oferta!

Dacă se va întâmpla minunea și România va reuși o calificare bombă din această grupă, atunci cu siguranță și pariorii și microbiștii vor avea supermotive de bucurie!

Campionii în pericol!

De la 22:00 se joacă meciurile Spania-Cehia și Italia-Slovenia. Spaniolii sunt campionii europeni en-titre, conduc grupa, dar în ecuația calificării sunt implicate toate cele 4 echipe. Până și ultima clasată Slovenia se poate califica, dacă va învinge diseară Italia și în meciul Spania-Cehia, cehii obțin maxim un egal.

X-ul le califică mai departe pe cele două forțe: Spania și Italia. Dar X-ul, parte din pariul PsFX (egal la pauză sau la final) a fost profitabil în meciurile din grupa României. În grupa spaniolilor și italienilor s-au făcut bani cu pariurile pe cartonașe: 27 galbene și 5 roșii acordate în cele 4 partide disputate până acum.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Inspiră-te pentru ce să pariezi diseară, direct din SuperSocial! În rețeaua de socializare a pariorilor te bucuri de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe sporturile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe câți bani simți că îți permiți să joci responsabil! Bucură-te și de această nouă dimensiune a experienței Superbet! 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! 

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSuper #SuperSocial #SuperFotbal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!