(P) E SuperLive Show! Calificarea Tineretului, Finala de la Belfast, Rapid-UCluj, superinvitați și premii în direct! Vezi emisiunea în direct online de la 18:00!

(P) E SuperLive Show! Calificarea Tineretului, Finala de la Belfast, Rapid-UCluj, superinvitați și premii în direct! Vezi emisiunea în direct online de la 18:00!

Pariorii și iubitorii sportului prind din nou azi o ediție de colecție SuperLive Show, emisiunea online realizată de Lucian Lipovan și Dan Filoti pentru Superbet! 

Sumarul e generos, premiile sunt atractive, informația este livrată într-un mod relaxat și antrenant. Fă-ți superseara cu această ediție și implică-te pentru a câștiga premiile oferite. Vezi emisiunea de oriunde ești, începând cu ora 18:00 pe pagina oficială de Facebook a Superbet!

Mister despre superperformanța Tineretului și supermiza Seniorilor

Invitatul special este Ilie Dumitrescu, un adevărat căpitan între ambasadorii Superbet. Mister va puncta lucrurile esențiale care au făcut diferența în campania de calificare a României U21 la Campionatul European din 2021, un turneu final la care Tricolorii mici se califică pentru a doua oară consecutiv și a treia oară în istorie. Meciul zilei, Irlanda de Nord-România va beneficia și el de atenția realizatorilor, invitatului special și a tuturor celor care urmăresc show-ul și care se implică prin comentarii. Partida e una deosebit de importantă fiindcă o victorie a noastră, coroborată cu un rezultat inferior (egal sau înfrângere) al Rusiei la Belgrad, poate însemna saltul în urna 2 și șansa unei grupe mai accesibile în Preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022. Cele mai importante comentarii sunt menționate în direct și vor fi și premiate! Poți vedea emisiunea începând cu ora 18:00 și pe canalul oficial de Youtube al Superbet! 

Rapid-U Cluj, prefațat cu materiale exclusive

În premieră, derby-ul de mâine dintre echipele sponsorizate de Superbet în divizia secundă va fi prefațat cu materiale video exclusive realizate în cantonamentele Giuleștenilor și Șepcilor Roșii. Un meci deosebit de important pentru ambele echipe care au trecut prin experiența COVID-19 și care se află în cursa pentru calificarea în play off-ul din eșalonul secund, etapa următoare în drumul lor spre revenirea în elită. Hlistei și Goga au marcat golurile ultimului duel direct, primul în „B” după Revoluție, primul după 4 ani. Revederea din 2019 s-a încheiat 1-1. Returul n-a mai avut loc. Cine bate mâine? Încercăm să anticipăm, într-o dezbatere pornind de la materialele vizionate. Vezi toată superoferta pe sport la cele mai mari cote!

Big Win plus bilete ce pot aduce SuperWin!

Vor fi comentate și cele mai spectaculoase câștiguri reușite de pariori în ultimele zile, din pariuri pe meciurile din Liga Națiunilor și de la Turneul Campionilor. Realizatorii vor plasa și bilete în rețeaua de socializare a pariorilor, SuperSocial, o experiență de joc unică, oferită de Superbet. Locul în care vezi ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Florin Răducioiu, alături de experții Superbet, jurnaliști de top, Lucian Lipovan, Dan Filoti, Vali Moraru, Mihai Mironică și Andrei Niculescu. SuperSocial e și un feed de bilete. Vezi un parior care-ți place cum joacă, îl urmărești, îi poți copia biletele și puteți deveni prieteni. Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

SuperBaschetul românesc filmat și comentat exclusiv

Cupa României și-a desfășurat săptămâna trecută faza grupelor. Meciurile s-au jucat în 3 bule sanitare, la Oradea, Sibiu și București. Superbet e sponsorul competiției și este cel mai generos susținător al sportului românesc, fiind sponsor în mai multe discipline sportive. Pentru pariori acest lucru e un superavantaj, fiindcă echipele lor favorite le pot aduce superbucurie atunci când câștigă, iar victoria e dublată și de pariuri verzi! În ediția de azi, Lucian Lipovan a pregătit materiale cu fazele spectaculoase și jucătorii remarcați în zilele decisive ale grupelor, cele care au stabilit calificate în turneul Final Eight și care l-au edificat pe selecționerul Tudor Costescu în privința Vulturilor pe care va miza în Preliminariile Eurobasket, în meciurile istorice cu Spania și Polonia, din bula de la Valencia, de la finalul acestei luni.

Pont între prieteni: urmărim împreună azi între orele 18:00 - 19:00 pe pagina de Facebook Superbet și canalul oficial de Youtube Superbet, SuperLiveShow. Fiecare va găsi câte ceva care să-l facă să se simtă supercâștigat: informație pentru pariuri, un detaliu care îl va inspira pentru bilete verzi și bineînțeles... unul dintre premiile ce vor fi dezvăluite în cadrul supershow-ului!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

VIDEO PROTVPLUS.RO

25 de ani de PRO TV. Interviu cu Cristian Tudor Popescu: ”Pro TV a însemnat lumina nouă”
BRAT

Modifică setările cookies