SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Britanicii au o vorbă: nu există Crăciun fără fotbal! Sâmbătă și duminică te pregătești pentru o etapă nebună în Albion!

Crăciunul pune lumea sportului pe pauză, din Australia până în SUA și de la Longyearbyen până la Capul Bunei Speranțe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 09:02
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 09:05

Nu și în Anglia, acolo unde fotbalul e sfânt în aceste zile sfinte, când se desfășoară de când lumea celebra Boxing Day. În mai toate ligile se joacă la foc automat, dar pe toți ne interesează în primul rând primul eșalon, acolo unde băieții de sute de milioane de euro lasă friptura și ies la încălzire, sâmbătă și duminică. Deschide cont online la Superbet și urmărește desfășurarea partidelor din Anglia, pentru un Crăciun condimentat cu fotbal de primă clasă!

Arsenal – Chelsea, derby al Londrei de Boxing Day

Arteta și Lampard sunt doi foști jucători care au ratat multe Crăciunuri, pe când jucau în Premier League. Vor trebui să le transmită acest sacrificiu și jucătorilor lor, care se vor confrunta, sâmbătă, în cel mai important meci al etapei cu numărul 15. Chelsea e clar favorită, dar Arsenal, în ciuda formei slabe arătate, a câștigat ultima dată chiar un derby, împotriva lui Manchester United. Poate tunarilor le plac meciurile tari și cel cu Chelsea e numai bun pentru a suna trezirea în tabăra de pe Emirates Stadium.

Leicester și Man. United se luptă pentru a încheia anul pe podium

Un alt joc foarte tare va fi cel dintre echipele situate pe locurile 2 și 3, Leicester și Manchester United. Ambele vor să țină aproape de liderul Liverpool, dar toate meciurile sunt niște finale, în Anglia. Vardy e din nou de urmărit, pentru că marchează mult, iar Bruno Fernandes se dovedește unul dintre cele mai tari transferuri pe care putea să le facă United. Leicester e în față, dar Martial și compania au un meci mai puțin disputat. 

Pentru a afla cele mai noi informații și oportunități, vino și pe Canalul Superbet Oficial de Telegram!

Trupa care i-a dat 7 lui Liverpool VS trupa care a luat 7 de la Liverpool

Pe Villa Park vine Crystal Palace și nimeni nu știe de unde să apuce acest meci. Oaspeții tocmai ce au încasat șapte goluri de la Salah și compania, iar trupa din Birmingham este cea care se poate lăuda că a marcat de 7 ori în poarta cormoranilor, iar asta nu demult. Totuși, se anunță o confruntare închisă, foarte echilibrată, cu egal la pauză sau la final printre pariurile probabile. Aston Villa are 3 meciuri la rând fără înfrângere, iar Palace are 3 la rând fără victorie.

Campioana s-a dezlănțuit. WBA tremură

Liverpool a oscilat mult în prima parte a sezonului, dar lucrurile și-au revenit la normal înainte ca ceva să fie compromis iremediabil. Victoria de la Palace vorbește de la sine, iar Klopp știe că titlul e numărul 1 pentru club, mai ales după ce a așteptat 30 de ani unul. Două la rând, clar n-ar strica, iar Salah și compania vor să fructifice încă un an în care nici cele două adversare din Manchester, nici trupele din Londra nu excelează. WBA pare victimă sigură, duminică, o echipă cu doar 7 puncte și cu 10 goluri marcate în acest sezon. Wolverhampton – Tottenham este și el un meci între echipe cu aspirații mari, chiar dacă gazdele nu mai joacă la fel ca anul trecut. 

Descarcă aplicația de mobil și ține aproape LIVE-urile de la City – Newcastle, Leeds – Burnley și West Ham – Brighton, partide tipic britanice de Boxing Day.

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Modifică setările cookies