SuperLive cu Mihai Mironica

"Au cazut putin dupa tot ce s-a intamplat!" Verdictul lui Ionut Rada la SuperLive cu Mihai Mironica! Ce sanse are campioana Romaniei cu AS Roma

Editia de joi din SuperLive cu Mihai Mironica i-a avut invitati pe Ionut Rada si Robert Nita! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 18:12
Data actualizarii: Joi 05 Noiembrie 2020, 18:26

Cei doi fosti fotbalisti au prefatat alaturi de Mihai Mironica derby-ul grupei A si au vorbit despre sansele lui CFR Cluj in deplasarea cu Roma, dar si despre problemele din lotul lui Dan Petrescu. 

"Chiar daca unele dintre rezultate au fost pozitive, in ultimele meciuri au pierdut jucatori importanti. S-a modificat structura echipei si dupa plecarea lui Bordeianu. Este posibil sa vedem o schimbare in abordarea lor. Jucatorii accidentati, oboseala...sunt aproape 5 luni de cand CFR joaca pe doua fronturi, nu e usor sa gestionezi pozitia lor, cu ce se confrunta. 

Jucand la 3 zile e foarte greu pentru ei. 

Cred ca CFR poate face un rezultat pozitiv, insa s-au schimbat lucrurile de la victoria cu bulgarii. Au cazut putin, din punct de vedere moral, cu tot ce s-a intamplat in ultima perioada. Va fi alta abordare fata de inceputul de grupa din Europa League", a spus Ionut Rada. 

De cealalta parte, Robert Nita este pozitiv dupa primele rezultate ale campioanei Romaniei din Europa League si a declarat ca jucatorii lui Dan Petrescu sunt avantajati de deplasare. 

"Daca ne gandim ca locul 1 parea de la inceput amanetat de Roma, ajungem dupa doua meciuri cu CFR Cluj lider, cu 4 puncte. Roma, locul 2, tot cu 4 puncte, insa golaverajul face diferenta. 

Vor aparea 5-6 jucatori noi in primul 11 al Clujului, dupa parerea mea, este avantajata ca joaca in deplasare si nu sunt nevoiti sa atace", a spus Robert Nita. 

Aici editia integrala a emisiunii: 

CITESTE SI

Modifică setările cookies