GALERIE FOTO „Nu îl dorește nimeni din fotbalul argentinian! L-a deposedat de soție!” Starul de la PSG, trecut pe 'lista neagră'! Giovanni Becali a oferit detalii 

Mauro Icardi Argentina giovanni becali Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 14:31
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 14:32

Giovanni Becali este cunoscut pentru relația apropiată pe care o are cu conducătorii unor cluburi importante din Europa. 

Prin intermediul fostului agent s-au realizat și transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray, datorită relației bune pe care o are cu Fatih Terim, antrenor la acea vreme, dar și cu oficialii clubului. Cei doi români au fost împrumutați de turci în acest sezon, după prestații dezamăgitoare sub comanda lui Domenec Torrent, cel adus să îl înlocuiască pe Terim. 

Galatasaray a făcut transferuri importante în această vară, pentru a evita dezastrul din sezonul trecut, când a încheiat pe locul 13 în clasament. Printre numele transferate se află și jucătorul luat de Paris Saint-Germain cu pretenții de star, Mauro Icardi. 

Giovanni Becali vorbește despre Mauro Icardi 

Atacantul argentinian a fost împrumutat însă de campioana Franței în Turcia până la finalul sezonului, iar Giovanni Becali a vorbit despre situația sa. Mauro Icardi nu a intrat în planurile naționalei Argentinei din 2018, iar fostul agent dă vina pe situația în care a fost implicat atacantul cu Maxi Lopez, fost jucător al naționalei și el. 

Este deja cunoscut faptul că Mauro Icardi a început să se întâlnească cu Wanda Nara, cea de care acum divorțează și care i-a fost și reprezentant, în timp ce era căsătorită cu Maxi Lopez, cel care îi era cel mai bun prieten. Scandalul nu a fost pe placul argentinienilor, iar de atunci Icardi a intrat pe 'lista neagră'. 

„Galatasaray nu cheltuieşte banii aşa. Îl ia pe Icardi, îi dă 3 milioane, iar restul banilor vin de la PSG. L-a împrumutat pentru că acolo nu juca. Icardi... nu îl doreşte nimeni din fotbalul argentinian.

Indiferent că era Maradona, Messi. A avut o problemă cu Maxi Lopez. L-a deposedat de soţie şi stim toţi cum o cheamă”, a declarat Giovanni Becali la Orange Sport

  • 8 prezențe la naționala Argentinei a bifat Mauro Icardi de la debutul din 2013 și până în prezent. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!