GALERIE FOTO „Ne-am cunoscut cu timpul!” Bărbatul alături de care Wanda Nara a apărut în pat a rupt tăcerea

Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 10:22
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 10:24

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) s-au despărțit din nou după încă un scandal, după cum au dezvăluit cei doi. 

Cei doi formează de departe unul dintre cele mai controversate cupluri din fotbal, fiind implicați de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, prin care s-au atacat și și-au anunțat despărțirea. Recent, agentul a apărut într-un clip al cântărețului L-Gante, cei doi fiind surprinși în ipostaze extrem de fierbinți. 

Despre Wanda și artist s-a scris că ar avea o relație, iar acesta a rupt tăcerea despre ce se întâmplă între ei, dezvăluind cum au luat legătura și cum s-au cunoscut. 

Cântărețul cu care Wanda Nara s-a filmat în pat a vorbit despre relația cu agentul 

„Eram două persoane care nu se cunoșteau și ne-am cunoscut cu timpul. Totul a început cu mențiuni despre muzică. A fost legat de piesa pe care am făcut-o cu Tini. Wanda m-a menționat, iar eu i-am scris, nu îmi mai amintesc ce.

Apoi ne-am intersectat...iar apoi s-a petrecut totul. Ne-am întâlnit pe aici mai multe zile consecutive. Nu se întâmplă nimic cu Wanda, stați liniștiți”, a spus L-Gante într-un interviu acordat jurnalistului argentinian Angel de Brito conform Mundo Deportivo. 

Deși, cântărețul a fost „trădat” de propriile cuvinte cu alte explicații făcute ulterior: „Nu se poate vorbi multe despre o persoană cu care ești de o lună. Am petrecut câteva momente. Suntem două persoane separate, cred că nu trebuie să apară probleme. Lasă-mă să fac istorie și vorbesc după”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!