„M-a abuzat în toate modurile! Am fost strangulată până la leșin!” Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția unui sportiv 

Miles Bridges Charlotte Hornets NBA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 12:40
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 12:42

Miles Bridges (24 ani) este jucător din NBA, ce aparține de Charlotte Hornets. 

Baschetbalistul a fost arestat recent, fiind acuzat de abuz domestic, iar Mychelle Johnson, soția acestuia, a publicat o serie de fotografii cutremurătoare, alături de dezvăluiri terifiante. Soția americanului a arătat abuzurile fizice suferite, oferind detalii despre traumele la care a fost supusă atât ea, cât și copiii cuplului. 

„M-a abuzat în toate modurile! Am fost strangulată până la leșin!” Acuzații dure la adresa lui Miles Bridges 

Bridges a fost arestat în Los Angeles, autoritățile confirmând acest lucru, însă fără să ofere detalii. În urma unor mesaje de atac și zvonuri răutăcioase apărute la adresa sa, Mychelle a răbufnit pe contul de Instagram. Acolo unde a relatat prin ce a trecut. 

Femeia a postat și o fotografie cu raportul medical și diagnosticul primit, care confirmă acuzațiile sale. 

„Urăsc faptul că s-a ajuns la asta, însă nu mai pot să tac. Am permis cuiva să îmi distrugă casa, să mă abuzeze în fiecare mod posibil și să ne traumatizeze copiii pe viață. Nu am nimic să demonstrez lumii, însă nu pot permite cuiva care a putut face astfel de lucruri oribile să nu aibă vreo remușcare și să mă portretizeze într-un mod în care nu sunt. 

Nu voi permite ca cei din jurul lui să încerce să mă reducă la tăcere și să mintă în continuare pentru a proteja această persoană. Este lipsit de etică, de moralitate și bolnav! Mă doare pentru că am sperat întotdeauna și am avut dragoste, însă în ciuda faptului că mă înspăimântă acest lucru, trebuie să mă apăr. Nu voi mai rămâne tăcută pentru a-i proteja pe alții pentru că mă prețuiesc pe mine și pe copiii mei mai mult decât imaginea cuiva. 

Un nas fracturat, încheietura, timpan spart, mușchi rupți de la gât după ce am fost strangulată până la leșin și o contuzie severă. Nu am nevoie de compătimire, doar nu îmi doresc ca altcineva să mai treacă prin asta. Îmi doresc ca această persoană să primească ajutor, copiii mei merită mai mult. Atât îmi doresc. Totul este extrem de dureror, sunt speriată și mă doare faptul că copiii au fost martori la tot. Vă rog să respectați intimitatea familiei și să încetați cu zvonurile dezgustătoare și cu acuzațiile”, a scris Mychelle Johnson pe Instagram. 

CNN informează că i s-a fixat o cauțiune de 130.000 de dolari jucătorului, sumă ce a fost achitată imediat, Bridges fiind eliberat. Procesul ar urma să aibă loc pe 20 iulie, conform raportului autorităților. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!