GALERIE FOTO Wanda Nara, fără inhibiții la televizor! A apărut cu posteriorul la vedere după anunțul despărțirii de Mauro Icardi! Ținuta ultra-sexy purtată 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 23:54
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 23:55

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului. 

Cei doi s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri în ultimul an, de fiecare dată cu scandal public. Recent, Wanda Nara a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că s-a separat de jucătorul împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray. 

Impresara e deja recunoscută pentru aparițiile extrem de sexy pe care le are, însă la ultimele dintre ele s-a expus mai mult ca niciodată, parcă gata să îi facă în ciudă soțului său. 

Wanda Nara, cu lenjeria la vedere în ultima apariție la televizor 

Wanda Nara a făcut parte din juriul emisiunii „Masked Singer”, varianta din Argentina, iar acolo a uimit cu aparițiile sale. Agentul s-a aflat departe de Mauro Icardi de la transferul pentru Galatasaray, cei doi având „dispute indirecte” pe rețelele de socializare. 

În una dintre ultimele apariții, Wanda s-a prezentat mai sexy ca niciodată. Modelul a purtat o salopetă din dantelă, transparentă, lăsându-și lenjeria intimă la vedere. Wanda Nara s-a și fotografiat în ținuta sexy, fotografiile postate strângând aproape 400.000 de aprecieri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!