GALERIE FOTO Wanda Nara a lansat o colecție de lenjerie intimă, iar Mauro Icardi nu s-a putut abține: "Cel mai bine e când o dai jos"

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2023, 09:50
Data actualizarii: Miercuri 08 Martie 2023, 10:15

Wanda Nara a lansat o colecție de lenjerie intimă, ocazie cu care a postat numeroase fotografii și clipuri pe rețelele de socializare.

Vedeta de 36 de ani are o carieră de succes, iar milioanele de fani care o urmăresc au fost impresionați de noul proiect realizat de argentiniancă. 

Printre cei care au comentat la postările făcute pe contul de Instagram a fost și Mauro Icardi, cel cu care s-ar fi împăcat după câteva luni în care au fost despărțiți și chiar s-ar fi pus problema divorțului. 

"Ceea ce îmi place cel mai bun la colecția Wanda Intimates este când o dau jos", a scris fotbalistul.

Declarațiile cu care Wanda Nara și-a surprins fanii
 

Impresara din Argentina a făcut o serie de declarații neașteptate despre statusul relației cu Mauro Icardi, dezvăluind că, de fapt, nu s-ar fi despărțit de fotbalist. 

"El este soțul meu, va fi familia mea pe viață. Suntem împreună, întotdeauna am fost o familie. Suntem căsătoriți de aproape zece ani, sunt foarte norocoasă, nu știu despre el. Sper să dureze pe vecie", a declarat Wanda Nara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!