GALERIE FOTO Wanda Nara a izbucnit în plâns în direct când a vorbit despre divorțul de Icardi! Detaliile infidelității: cum a aflat 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 23:28
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 23:29

Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icardi (29 ani) au pus capăt relației. 

Cuplul a început procedurile de divorț după mai multe scandaluri ce au apărut de-a lungul timpului, cel mai mare și cel mai important fiind cel apărut în urmă cu un an, când presa internațională dezvzăluia că fotbalistul și-a înșelat soția cu o actriță din Argentina. Icardi și Nara s-au împăcat, însă s-au separat la câteva luni, iar divorțul pare iminent. 

Recent, Wanda a oferit un interviu în cadrul emisiunii LAM, iar acolo a oferit detalii legate de ruptura dintre ea și Icardi, dar și despre divorțul de jucător. 

Wanda Nara a rupt tăcerea! A vorbit despre infidelitatea lui Mauro Icardi 

Wanda a izbucnit și în plâns în timpul emisiunii, vizibil emoționată de perioada dificilă prin care trece. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună două fete: Francesca (7 ani) și Isabella (6 ani). Înainte de relația cu Mauro Icardi, Wanda Nara a fost măritată cu Maxi Lopez, fostul coechipier al lui Icardi, alături de care are trei băieți: Valentino (13 ani), Constantino (11 ani) și Benedicto (10 ani). 

„Am semnat documentele de divorț. Un prieten avocat se ocupă de tot. Sunt foarte determinată în legătură cu separarea, copiii sunt prioritatea mea. 

Mă doare pentru că sunt o persoană care crede în dragoste pentru totdeauna. Cred în ideea de a îmbătrâni alături de bărbatul pe care l-am ales, însă uneori viața te surprinde și trebuie să mergem înainte, să căutăm mereu fericirea și să le arătăm copiilor că din ceea ce ți se întâmplă în viață, trebuie mereu să cauți fericirea”, a declarat Wanda cu lacrimi în ochi conform Marca

Totodată, agentul a dezvăluit că jucătorul i-a spus totul despre infidelitate, după ce presa internațională a scris despre relația lui Icardi cu China Suarez, actriță din Argentina. 

„Știam totul despre el. Nu am găsit informația sau că am început să controlez și să îi verific telefonul, nu e adevărat. Ne-am așezat și mi-a zis: 'vreau să îți spun ceva'. Mi-a spus adevărul. Mauro e o persoană care, chiar dacă doare, îți spune adevărul. Mai mereu am discuții cu el din cauza asta pentru că e genul de persoană care îți spune adevărul chiar dacă îți face rău. Mi-a spus că s-a întâlnit cu altă persoană.

Mi-a zis că nu era o persoană normală, ca să spunem așa, era o femeie care în Argentina a mai avut un istoric cu persoane care aveau parteneri. Acolo a început totul, nu mi-a păsat că s-ar fi putut întâmpla orice lucru, pentru mine era grav faptul că a avut loc cu o asemenea persoană. M-am simțit jignită, da ”, a adăugat modelul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!