UPDATE ALEGERI! Primele estimari: Mircea Geoana il invinge pe Traian Basescu

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Decembrie 2009, 11:28
UPDATE ALEGERI! Primele estimari: Mircea Geoana il invinge pe Traian Basescu

Trei dintre cele patru sondaje facute publice la ora 21:00, imediat dupa inchiderea urnelor, il dau invingator in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale pe liderul PSD, Mircea Geoana. Ultimul sondaj ii plaseaza pe cei doi la egalitate.

 

Mircea Geoana este castigatorul alegerilor prezidentiale cu 51,2%din voturi la scrutinul de duminica, cu 2,4% in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, potrivit exit poll-ului realizat de CCSB, pentru Antena 3, pe baza datelor centralizate pana la ora 19:00, informeaza agentia Mediafax.

Conform datelor centralizate de CURS, Geoana a obtinut 50,80 % din voturi, in timp ce Traian Basescu a fost votat de 49,20 % dintre alegatori.

Potrivit exit poll-ului INSOMAR, difuzat de Realitatea TV, Mircea Geoana a obtinut 51,6% din voturi, in timp ce Traian Basescu are 48,4%.

Exit poll-ul comandat de TVR la CURS arata ca pana la ora 19:00, liderul social-democrat a obtinut 50,80 % din voturile alegatorilor, in timp ce actualul presedinte, Traian Basescu, a obtinut 49,20%.

Traian Basescu a obtinut 50% la alegerile de duminica, iar Mircea Geoana 50%, potrivit rezultatelor exit poll-ului de CSOP si difuzat de B1TV, potrivit Mediafax.
 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT