Ultima dorinta din cariera lui David Haye! Ce GAFA a comis in contractul meciului cu Klitschko si ce mai poate face acum:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2011, 11:22
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2011, 11:34

David Haye a pierdut mai mult decat un meci de box in confruntarea cu Wladimir Klitschko!

Pe langa centura de campion si un palmares aproape perfect, David Haye a pierdut sansa de a se retrage in glorie.

Englezul ameninta la inceputul anului ca se va retrage daca unul dintre fratii Klitschko nu ii vor accepta provocarea.

Wlad a acceptat si a reusit chiar sa il inving pe David, fara drept de apel, castigant un meci la decizie in care Haye nu a reusit sa castige decat 3-4 runde din 12!

Dupa meci, Haye a declarat ca doreste sa se retraga cu o victorie si ca ar vrea o revansa cu Wlad, insa sansele sunt foarte mici:

"Nu vreau sa ma retrag cu o infrangere! As vrea sa imi dea revansa dar daca voi fi 100% intreg din punct de vedere fizic, nu o va face! Chiar nu stiu daca va fi o revansa, pentru ca nu a fost inclusa in contractul meciului si acum este imposibil sa negociezi cu fratii Klitschko. A fost greu cand eram pe aceeasi treapta, acum va fi imposibil, imi vor oferi contractul unui sclav si nu pot accepta", a declarat Haye pentru Boxingscene!

Singura sansa pentru ca Haye sa ajunga iar sa se bata cu unul dintre fratii Klitschko ar fi sa isi refaca sirul de victorii, insa englezul nu mai are "timp", fiind pe final de cariera, dupa cum chiar el declara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!