GALERIE FOTO Ținuta incendiară cu care Ivana Knoll a făcut senzație de Revelion. A petrecut cu Cardi B și a atras privirile cu un outfit spectaculos

Ivana Knoll Cardi B revelion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:25
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 18:00

Ivana Knoll a câștigat un capital de popularitate imens după participarea la Campionatul Mondial din Qatar.

După prezența la turneul final, fosta Miss Croația a plecat în Statele Unite și a petrecut noaptea dintre ani într-un club din Miami, unde a cântat și Cardi B. 

Tânăra de 30 de ani a purtat o ținută spectaculoasă neagră și nu a ratat oportunitatea de a posta cât mai multe clipuri de la petrecerea la care a participat. 

Ivana Knoll, vedetă pe rețelele de socializare după Mondialul din Qatar

Tânăra a avut de câștigat enorm ca popularite pe durata competiției, aparițiile sale fiind intens comentate la nivel internațional. 

"Am venit în Qatar când aveam în jur de 570,000 de urmăritori, iar acum am peste 3,5 milioane, aproape cât populația Croației. Nu am visat că s-ar putea întâmpla așa ceva", a declarat fosta Miss Croația. 

Chiar dacă a fost acuzată că se afișează în ținute care încalcă codul vestimentar din Qatar, Ivana a reacționat: "Nimeni nu mi-a spus aici să îmi pun ceva pe mine.

Toată lumea vrea să fotografieze cu mine, chiar și localnicii. Doar pe twitter au fost reacții negative din partea qatarezilor. Dar, probabil voiau doar atenție", a spus aceasta, potrivit NYPost.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!