GALERIE FOTO Sportiva acuzată că-și folosește corpul pentru click-uri a dezvăluit momentul care i-a schimbat complet viața 

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 15:13
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 15:14

Paige Spiranac (29 ani) a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către publicația Maxim. 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de „cea mai sexy femeie din lume” în luna iunie. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim și a dezvăluit cum a trăit totul, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri făcută cu cei 3.4 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

„Am fost destul de norocoasă în cariera mea și a fost o ascensiune bună, în ciuda faptului că toată lumea credea că nu voi avea succes. Însă în acest an a avut loc o schimbare majoră pentru mine, cred că e și datorită faptului că am primit atenție extrem de multă cu Maxim, în afara sportului și golfului”, a spus Paige conform Daily Star

Paige Spiranac a fost implicată într-un mare scandal 

Sportiva este din ce în ce mai des în atenția opiniei publice, iar de curând a fost implicată într-un nou scandal

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!