GALERIE FOTO Reacția Georginei Rodriguez când a văzut ținuta purtată de Antonela Roccuzzo la gala Laureus. A stânit mii de reacții

Antonela Roccuzzo Gala Laureus Georgina Rodriguez Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Mai 2023, 11:08
Data actualizarii: Marti 09 Mai 2023, 11:17

Lionel Messi a fost răsplătit cu premiul pentru cel mai bun sportiv al anului trecut, la Paris, în cadrul Galei Premiilor Laureus. 

Meritele sale au fost recunoscute şi prin intermediul premiului pentru cea mai bună echipă a anului, acordat naţionalei Argentinei, care a cucerit titlul de campioană mondială în decembrie, în Qatar.

Căpitanul naţionalei Argentinei a asistat la ceremonia premiilor Oscar din sport, cum sunt considerate premiile Laureus, alături de soţia sa, Antonela Rocccuzzo.

Georgina Rodriguez a reacționat la postarea soției lui Lionel Messi
 

Antonela Roccuzzo a postat pe contul de Intagram câteva fotografii de la eveniment, cu un mesaj de felicitare pentru partenerul său.

Imaginile au strâns sute de mii de aprecieri și comentarii, printre care și cel al Georginei Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, care i-a scris: "Minunată! ❤️".

Duel de la distanță între Georgina Rodriguez și Antonela Roccuzzo
 

Pe lângă promovarea diferitelor produse, Georgina Rodriguez a lansat și o colecție de îmbrăcăminte sport și este protagonista unui documentar lansat pe o cunoscută platformă de streaming, ceea ce i-a adus venituri de aproximativ 10 milioane de euro până în prezent.

De cealaltă parte, Antonela Roccuzzo are un magazin cu haine pentru copii, dar și numeroase contracte de publicitate, averea sa fiind estimată până acum la aproximativ 20 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!