Duminica 10 Iulie 2011, 23:59

O bratara de aur garantata 100%: ce a avut un student suedez la mana finala


	O bratara de aur garantata 100%: ce a avut un student suedez la mana finala

Alexander Anter e primul jucator scandinav care castiga un event la WSOP 2011. 

CLICK AICI PENTRU POKER LIVESTREAM 24/24.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Eventul 56, $1,500 buy-in No-Limit Hold’em championship, a fost castigat de un suedez de 22 de ani, care a triumfat in fata a 3.389 de adversari.

Pentru victoria sa, Alexander Anter a incasat 777.928$. Suedezul nici macar nu e un jucator profesionist, desi dupa aceasta performanta se gandeste sa devina. Dar la momentul triumfului, Anter este student. Joaca poker de la 16 ani si este prima data cand a participat la World Series.

Mana finala a fost cea mai relaxata pentru suedez. A avut chinta roiala!

Pe locul 2 a iesit americanul Nemer Haddad, care s-a ales si cu un premiu de "consolare" de 479.521$.

"Initial, nici n-am vrut sa particip la acest event. Eu am venit pentru Main Event. E o mare onoare sa castig bratara de aur. Poate acum n-o sa ma mai bata la cap parintii sa studiez si o sa ma lase sa joc poker. Ce o sa fac cu banii? E bankroll-ul meu si astfel cei care au pierdut au o sansa sa-si recastige banii", a glumit Anter.

Citeste si:

poker1.ro

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic