VIDEO EXCLUSIV "Nu mergea televizorul și am strigat la Luțu!". Gigi Becali, spectacol în direct la PRO ARENA. Cum a ajuns să-l compare pe Tavi cu Alain Delon

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2022, 13:48
Data actualizarii: Marti 07 Iunie 2022, 14:02

Gigi Becali a făcut spectacol în cadrul unei intervenții telefonice la "Ora Exactă în Sport", la PRO ARENA. 

Patronul de la FCSB a vorbit despre situația de la echipa națională, dar și despre planurile pe care le are la formația pe care o patronează, dezvăluind ce obiective are pentru viitorul apropiat în materie de transferuri. 

La începutul intervenției telefonice, Gigi Becali a avut un moment de întrerupere, dezvăluind că nu mergea televizorul și că l-a rugat oe Ionuț Luțu să-i dea drumul, moment care a stârnit amuzamentul invitaților din platou. "Nu mergea televizorul și am strigat la Luțu" a zis amuzat Becali. 

Show-ul a continuat și pe subiectul Octavian Popescu

Patronul de la FCSB nu l-a uitat pe Edi Iordănescu și alegerea acestuia de a nu-l folosi pe Tavi Popescu în meciul cu Muntenegru, pierdut cu 0-2 de națională, în prima etapă din grupele Ligii Națiunilor. 

"Nu spun eu de zecile de milioane... cei ce au făcut promo l-au ales pe Tavi Popescu. De ce l-au ales? E Alain Delon, e Brad Pitt? L-au ales pentru că este cel mai bun jucător din România. Tavi Popescu câștigă meciuri singur, driblează, pasează, dă gol. Ăsta e la ora asta, cel mai bun. Îi transmis lui Edi Iordănescu așa: sub 50 de milioane nu o să iau pe Tavi Popescu", a declarat Becali la PRO ARENA

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!