Stiri

Icardi face orice să își recâștige soția! Gestul extrem pe care fotbalistul l-a făcut pe Instagram 

Mauro Icardi și Wanda Nara trec prin momente dificile în cuplu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 22:47
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 23:10

Totul a plecat de la o postare pe care agentul și soția jucătorului a pus-o pe Instagram, un mesaj prin care acuza o femeie că a distrus încă o căsnicie, sugerând astfel că a fost înșelată. Wanda a șters toate pozele cu Icardi și i-a dat și unfollow, iar apoi au apărut și zvonuri legate de faptul că fotbalistul ar fi înșelat-o cu o actriță din Argentina.

Soția lui Icardi a plecat în Milano, alături de copii, iar jucătorul a cerut permisiunea oficialilor lui PSG să lipsească de la antrenamente, dar și de la meciul din Champions League cu Leipzig, câștigat de francezi cu 3-2. Fotbalistul încearcă să își repare căsnicia, iar asta s-a văzut și în ultimul mesaj postat pe Instagram, la o fotografie cu Wanda, în care îi cerea scuze. 

Gest extrem al lui Icardi

Pentru a o convinge pe Wanda să îl ierte, Icardi a mai recurs la un gest extrem. Fotbalistul a dat unfollow tuturor conturilor pe care le urmărea, inclusiv cel al lui Paris Saint-Germain, iar singurul cont pe care îl urmărește acum este cel al soției. 

Deși jucătorul este extrem de 'vocal' pe rețelele de socializare, Wanda nu a postat încă nimic alături de el, preferând să pună poze în care apare singură. Ultima postare legată de căsnicie a fost cea în care și-a fotografiat mâna, fără verighetă, spunând că se simte mai bine așa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies