Icardi face orice să își recâștige soția! Gestul extrem pe care fotbalistul l-a făcut pe Instagram 

Mauro Icardi Paris Saint-Germain Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 22:47
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 23:10

Mauro Icardi și Wanda Nara trec prin momente dificile în cuplu. 

Totul a plecat de la o postare pe care agentul și soția jucătorului a pus-o pe Instagram, un mesaj prin care acuza o femeie că a distrus încă o căsnicie, sugerând astfel că a fost înșelată. Wanda a șters toate pozele cu Icardi și i-a dat și unfollow, iar apoi au apărut și zvonuri legate de faptul că fotbalistul ar fi înșelat-o cu o actriță din Argentina.

Soția lui Icardi a plecat în Milano, alături de copii, iar jucătorul a cerut permisiunea oficialilor lui PSG să lipsească de la antrenamente, dar și de la meciul din Champions League cu Leipzig, câștigat de francezi cu 3-2. Fotbalistul încearcă să își repare căsnicia, iar asta s-a văzut și în ultimul mesaj postat pe Instagram, la o fotografie cu Wanda, în care îi cerea scuze. 

Gest extrem al lui Icardi

Pentru a o convinge pe Wanda să îl ierte, Icardi a mai recurs la un gest extrem. Fotbalistul a dat unfollow tuturor conturilor pe care le urmărea, inclusiv cel al lui Paris Saint-Germain, iar singurul cont pe care îl urmărește acum este cel al soției. 

Deși jucătorul este extrem de 'vocal' pe rețelele de socializare, Wanda nu a postat încă nimic alături de el, preferând să pună poze în care apare singură. Ultima postare legată de căsnicie a fost cea în care și-a fotografiat mâna, fără verighetă, spunând că se simte mai bine așa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!