Gestul extrem al Wandei cu care a descoperit infidelitatea lui Icardi! Ce a făcut agentul 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 21:51
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 21:53

Wanda Nara și Mauro Icardi sunt aproape de despărțire. 

Soția și agentul jucătorului a aruncat bomba cu o postare făcută pe contul său de Instagram, acolo unde l-a blocat pe Icardi, a șters toate fotografiile cu el și a pus un mesaj prin care lăsa de înțeles că a fost înșelată. Wanda a pus un mesaj prin care ataca o femeie, acuzând-o că „A distrus încă o familie”

Fotbalistul a cerut permisiunea să lipsească de la antrenamente pentru a zbura în Milano, acolo unde se afla soția lui, și în ciuda faptului că a postat o fotografie cu ea, femeia pare de 'nemișcat' în decizia de a divorța. 

Gest extrem al Wandei 

Wanda ar fi descoperit că Icardi o înșală cu o cunoscută actriță din Argentina. Presa locală dezvăluie că cei doi vor divorța, iar agentul a descoperit totul după ce a angajat un detectiv privat pentru a-l urmări pe jucător. Mai mult decât atât, football-italia.net anunță că modelul i-a și urmărit telefonul, iar acolo ar fi descoperit discuțiile cu China Suarez. 

Sursa citată informează că în unul dintre mesaje, Suarez i-ar fi cerut lui Icardi să se întâlnească într-un loc în care el nu ar fi recunoscut. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!