GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, pe stilul bling-bling! A apărut 'imbrăcată în bani' într-un cazino cu o geantă de peste 350.000 de euro 

Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:07
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:09

Georgina Rodriguez (28 ani) a devenit o personalitate importantă mondenă în urma relației cu Cristiano Ronaldo (37 ani). 

Superstarul portughez i-a schimbat viața parteneri sale, pe care a cunoscut-o ca vânzătoare într-un magazin de lux din Madrid. Georgina, originară din Argentina, a devenit ulterior, datorită relației cu Cristiano Ronaldo, influencer și model. 

Cei doi au împreună doi copii, însă tânăra are grijă de toți copiii fotbalistului. Georgina și-a lansat anul acesta și propriul serial documentar pe Netflix, în care își relatează viața, care a devenit din ce în ce mai „aglomerată”, modelul participând la toate evenimentele mondene importante. Ultima apariție remarcabilă a fost la Latin Grammy Awards 2022, unde a întors privirile cu ținuta purtată. 

Georgina Rodriguez, ținută incendiară în cazino 

Aflată în Las Vegas, iubita lui Cristiano Ronaldo a mers și într-un cazino, acolo unde a purtat o ținută potrivită. Georgina a purtat o rochie Vetements în valoare de 2426 de euro, cu imprimeu cu bancnote de dolari, pe care a accesorizat-o cu cizme lungi, cu imprimeu identic, ce au un preț de 1.350 de euro

Georgina a purtat și cea mai scumpă geantă Hermes care s-a vândut vreodată la o licitație, costând peste 355.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!