GALERIE FOTO Georgina Rodriguez nu s-a mai abținut! Cum a reacționat după ce s-a scris despre ruptura de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Aprilie 2023, 09:19
Data actualizarii: Joi 27 Aprilie 2023, 09:39

Cristiano Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal

Deși cei doi se afișează pe rețelele sociale extrem de îndrăgostiți, relația dintre Cristiano și Georgina, începută în urmă cu mai bine de șase ani, pare a fi într-un punct tensionat. Cei doi ar trece printr-o posibilă criză, din ce informează presa portugheză, cele mai recente informații apărând de la o televiziune, unde s-a afirmat că fotbalistul „este sătul de ea”. 

Jurnalistul Daniel Nascimento confirmă spusele, oferind noi detalii: „Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în câte un centru comercial din Riad și acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este mulțumit. Nu face nimic altceva decât să cheltuie, să cheltuie și iar să cheltuie. Cel mai rău dintre toate e că se crede la nivelul lui Cristiano. Se urcă singură pe un piedestal, iar lui nu îi place deloc acest lucru”

Reacția Georginei Rodriguez la informațiile apărute în presă
 

Partenera lui Cristiano Ronaldo preferă să nu reacționează la diferite informații apărute în presă, la nivel internațional, însă de această dată nu a ezitat să ofere o reacție pe subiect.

Georgina Rodriguez s-a folosit de rețelele de socializare pentru a transmite un mesaj scurt și la obiect despre presupusele probleme pe care le are cu Cristiano Ronaldo.

"Invidioșii inventează zvonuri, bârfa se răspândește și idioții le cred" a scris Georgina Rodriguez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!