GALERIE FOTO Georgina Rodriguez a renunțat la haine pe plaja din Doha! Cum poate arăta în costum de baie iubita lui Cristiano Ronaldo la jumătate de an după ce a născut 

Georgina Rodriguez Qatar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 15:22
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 15:22

Georgina Rodriguez (28 ani) a mers în Qatar pentru a-l susține pe Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo (37 ani) a zburat la Doha pentru a-l susține pe superstarul portughez, care s-a calificat în optimile de finală ale competiției alături de Portugalia. După ce a mers în Las Vegas, acolo unde a fost prezentă pe covorul roșu la Latin Grammy Awards, modelul argentinian a mers cu copiii în Qatar. 

Georgina a fost prezentă pe stadion vineri seară, la meciul dintre Portugalia și Coreea de Sud, scor 1-2, alături de patru dintre cei cinci copii. Modelul, care și-a lansat propriul serial documentar pe Netflix, a mers sâmbătă la plajă, acolo unde și-a etalat silueta perfectă, în costum de baie. 

Georgina Rodriguez, apariție extrem de sexy în costum de baie

Tânăra a postat pe Instastory o fotografie în care apare într-un costum de baie verde, din două piese, arătându-și corpul. Georgina se află într-o formă fizică de invidiat în contextul în care în luna aprilie a născut gemeni. 

Georgina a trecut și printr-o tragedie, unul dintre gemeni murind la naștere, după cum au anunțat ea și Cristiano Ronaldo, într-o postare pe rețelele de socializare. Modelul și superstarul portughez și-au prezentat ulterior fetița nou-născută lumii, dezvăluind și numele ales, Bella Esmeralda. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!