FOTO: Cea mai BETON romanca! Vezi ce corp are Alina dupa 2 ore pe zi in sala:

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Martie 2011, 11:26

	FOTO: Cea mai BETON romanca! Vezi ce corp are Alina dupa 2 ore pe zi in sala:

Se antreneaza 5 zile pe saptamana pentru a avea corpul mult dorit! Vezi cea mai BETON romanca:

Desi s-a stabilit momentan in Zurich, Elvetia, Alina a inceput bodybuildingul la varsta de 19 ani, cand a descoperit viata "fit". Intrase prima oara in sala pentru a da jos cateva kg in plus iar apoi a ajuns sa duca asta la un nivel mult mai inalt.

In 2000 a concurat la campionatele nationale, unde a terminat pe locul 3. Patru ani mai tarziu a luat locul 2 la campionatele europene iar in 2008 a primit titlul de campioana mondiala absoluta.

Arnold Classic 2010 a fost primul concurs la profesionisti in care a participat.

Acum pozeaza prin California pentru mai multe reviste de bodybuilding. "Cand eram in Romania nici nu imi puteam imagina ca asa o sa fie viata de bodybuilder profesionist. Nu credeam ca o sa calatoresc atat de mult si sa am atat de multi fani. Mi se pare fascinant"

Vezi mai jos palmaresul Alinei:

2008 IFBB Worlds Santa Susanna, 1st place cat. heavyweight & overall
2007 NABBA Miss Universe, Miss Physique class
2006 1st place Grand Prix Due Torri, Bologna, Italy
2005 5th place Women’s European Championship, Yalta, Ukraine
2005 second place Mixed Pairs European Championship with Angelo Alexa
2004 second place IFBB European Championship, heavyweight in Tavira, Portugal-2003 first place National Championship, middleweight

Gheorghiță: Din septembrie ar putea începe vaccinarea anti-COVID cu a treia doză
BRAT
Modifică setările cookies