GALERIE FOTO Fostul iubit al Georginei Rodriguez face dezvăluiri bombă! Cu cât o plătea lunar pe partenera lui Cristiano Ronaldo 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Aprilie 2023, 22:08
Data actualizarii: Luni 24 Aprilie 2023, 22:07

Georgina Rodriguez (29 ani) are parte de multă atenție negativă în ultimele săptămâni. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo este în centrul atenției, însă într-un sens negativ, după ce s-a scris că relația dintre cei doi s-ar afla într-un punct extrem de tensionat. Portughezul ar fi „sătul” de comportamentul și aroganța iubitei sale, asta și după ce a fost criticată pentru atitudinea arătată în serialul documentar pe care l-a filmat despre viața ei

Georgina Rodriguez a vorbit întotdeauna despre începuturile sale, dezvăluind că nu a avut o viață ușoară înainte de a-l cunoaște pe atacantul portughez. Cei doi s-au cunoscut în magazinul de lux în care tânăra era vânzătoare, iar din 2017 formează un cuplu. 

Georgina Rodriguez, ajutată cu bani de un fost iubit 

Conform publicației Look, citată de Mundo Deportivo, înainte de a-l cunoaște pe Cristiano Ronaldo modelul s-a aflat într-o relație cu un bărbat care avea stabilitate financiară și a ajutat-o din acest punct de vedere. Bărbatul a vorbit despre relația cu modelul, sub protecția anonimatului, dezvăluind cât îi oferea lunar pentru a-și face cumpărăturile. 

În declarațiile oferite, acesta a spus că în acea perioadă locuia la Londra, astfel că îi plătea biletele de avion Georginei la fiecare vizită în care aceasta mergea să îl vadă. Mai mult, bărbatul îi oferea lunar tinerei câte 2.000 de euro cash pentru cheltuielile personale. 

Mai mult, el ar fi fost cel care a plătit pentru biletele de avion ale Georginei și surorii sale, Ivana, pentru a călători în Argentina la înmormânarea tatălui lor. Dezvăluirea a ridicat semnale de alarmă, asta în contextul în care Georgina și Ronaldo erau împreună în acea perioadă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!