GALERIE FOTO Fără număr! Georgina Rodriguez, 'blindată' în bijuterii de peste două milioane de euro! Cum arată accesoriile cu care a mers la meci 

Georgina Rodriguez Portugalia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:15
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 14:16

Georgina Rodriguez (28 ani) este de departe una dintre cele mai sexy apariții din Qatar. 

Modelul care se iubește cu Cristiano Ronaldo din 2016 a mers în Qatar după ce a fost prezentă pe covorul roșu la Latin Grammy Awards din Las Vegas. Georgina Rodriguez a întors toate privirile cu aparițiile sale, iar ultima dată a uimit cu bijuteriile purtate. 

Bijuterii de două milioane de euro purtate de Georgina Rodriguez

Tânăra născută în Argentina, cu origini spaniole, s-a cunoscut cu Cristiano Ronaldo (37 ani) pe vremea când vindea haine într-un magazin de lux, iar atunci viața i s-a schimbat. Georgina a devenit rapid un influcener, căpătând rapid notorietate și contracte importante de imagine. 

Georgina Rodriguez a ajuns să promoveze și să poarte lucrurile pe care înainte le vindea, iar de la o simplă vânzătoare a ajuns să poarte bijuterii de peste două milioane de euro. Conform Daily Mail, la ultima apariție de la meciul dintre Portugalia și Elveția, Georgina a purtat bijuterii extrem de scumpe. 

Britanicii au analizat prețurile accesoriilor purtate de Georgina la meci, având un set de inel, lănțic și brățară care au fost estimate la 522.000 de euro, un ceas Rolex GMT master II de 40mm de 18 karate, cu diamante de peste 465.000 de euro, inel de peste 345.000 de euro, geantă Chanel de peste 8.200 de euro, în timp ce banda de diamante purtată pe deget valorează peste 58.000 de euro. Cea mai scumpă bijuterie rămâne însă inelul de logodnă, care a valorat peste 678.000 de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!