Stiri

Ea este frumusețea care i-ar fi luat mințile lui Icardi. Cum arată modelul cu care ar fi înșelat-o pe Wanda

În urmă cu câteva zile, impresara a publicat o postare pe Instagram prin intermediul căreia a lăsat de înțeles că s-ar fi despărțit de starul de la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 11:24
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 12:05

„Încă o familie pe care o strici, c***ă!”. Mesajul a fost șters și repostat în repetate rânduri de agent, însă într-un final a decis să îl păstreze. Mai mult, pentru a întări scandalul, Wanda i-a dat unfollow atacantului de pe Instagram și a șters și toate pozele pe care le avea cu el. 

Trădare imensă pentru Wanda?!
 

Presa din Argentina dezvăluie că nu doar Icardi a fost cel care a primit unfollow din partea Wandei, ci și China Suarez, o cunoscută actriță, cântăreață și model. Cele două ar fi fost prietene bune, însă situația a căpătat o turnură neașteptată. 

Mai mult, publicațiile locale informează că ar exista o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Tânăra de 29 de ani este model și actriță, fiind destul de apreciată în țara natală. China are peste 5,1 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. 

China Suarez are trei copii din relații anterioare, cu actorii Nicolas Cabre și Benjamin Vicuna. Mauro Icardi are doi copii cu Wanda, cei doi fiind împreună din 2013.

Modifică setările cookies