Critici dure pentru Cristiano Ronaldo și Georgina! Fotografia cu băiețelul de 5 ani care a stârnit indignare! Detaliul observat 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:40
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 12:52

Cristiano Ronaldo (37 ani) și Georgina Rodriguez (28 ani) sunt împreună din 2017, după o întâlnire întâmplătoare dintr-un magazin de lux celebru, unde ea era vânzătoare. 

Cei doi formează un cuplu de mai bine de șase ani, iar tânăra care a devenit rapid influencer în urma relației cu cel mai urmărit om de pe planetă pe Instagram, i-a fost alături în toate „aventurile” și țările în care a jucat. Georgina și-a însușit și rolul de „mamă” pentru copiii lui Cristiano Ronaldo făcuți prin mame surogat, cei doi având împreună două fetițe. 

Astfel, modelul argentinian se ocupă de creșterea copiilor și petrece cel mai mult timp cu ei. Georgina a postat însă o fotografie care a stârnit indignare pe rețelele sociale, în rândul urmăritorilor. 

Poza cu băiețelul de 5 ani al lui Cristiano Ronaldo care a stârnit indignare 

Georgina a postat recent o fotografie cu băiețelul de 5 ani al lui Cristiano Ronaldo, făcut cu mamă surogat, Mateo Ronaldo, în timp ce o pupa pe mezina familiei, Bella Esperanza, născută în primăvara anului trecut. Urmăritorii modelului s-au arătat indignați de un detaliu. 

Băiețelul de doar 5 ani a fost surprins având în ureche un cerceu argintiu, strălucitor. Comentariile nu au întârziat să apară, urmăritorii criticând dur decizia de a-i pune cercel copilului la o vârstă atât de fragedă. 

„Nici măcar nu îl lăsați să fie copil și deja îi puneți cercei? Are cinci ani, pentru numele lui Dumnezeu” 

„La vârsta aia un copil nu decide dacă vrea sau nu să poarte cercei. Fiecare lucru se face la timpul lui”

„E necesar să arătați bogăția excesivă punându-i un cercel unui copil?”, sunt câteva dintre comentariile primite de Georgina la respectiva fotografie. 

Băiețelul a fost văzut ulterior purtând același accesoriu și la prezentarea lui Cristiano Ronaldo pentru Al-Nassr. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!