GALERIE FOTO "Cea mai sexy femeie din lume", reacție categorică despre echipamentul SUA de la Mondial. S-a dezbrăcat pentru a-și 'arăta' părerea

Paige Spiranac Campionatul Mondial 2022 SUA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 20:07
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 20:29

Paige Spiranac a fost desemnată "cea mai sexy femeie din lume" de către revista Maxim. 

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Pe lângă proiectele profesionale legate de sport, Paige Spiranac (29 de ani) câștigă foarte mulți bani și din alte activități, promovări pe rețelele de socializare, dar și diverse campanii de publicitate.

Paige Spiranac, nemulțumită de echipamentul naționalei SUA de la Mondialul din Qatar

Într-un clip postat pe contul de Twitter, frumoasa americancă le-a dezvăluit admiratorilor că va susține naționala țării sale la Campionatul Mondial din Qatar, însă și-a exprimat nemulțumirea față de echipamentul ales. 

"Bună! Sunt Paige și aici am echipamentul naționalei pentru Mondialul din Qatar. Mulți oameni sunt dezamăgiți de felul în care arată, este destul de plictisitor. Sunt de acord cu ei. Îl facem alb și punem SUA pe față, Doar atât?", a spus Spiranac.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!